پنج‌شنبه 4 تیر 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

عضو هیات رئیسه مجلس توضیحاتی درباره شیوه جدید توزیع کالابرگ الکترونیکی ارائه کرد.

امروز قیمت طلا مسیر افزایش را دنبال کرد و قیمت سکه امامی بالا رفت. همچنین نرخ دلار در مرکز مبادله ارز و طلا نسبت به روز قبل افت کرد.

آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی می‌تواند از زوایای مختلفی قابل بررسی باشد.

قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا 18 عیار امروز با افزایش 0.83 درصدی، از 11,304,307 (یازده میلیون و سیصد و چهار هزار و سیصد و هفت) تومان به 11,399,500 (یازده میلیون و سیصد و نود و نه هزار و پانصد) تومان رسید.

قیمت سکه امامی امروز با افزایش 0.16 درصدی، از 117,800,000 (یکصد و هفده میلیون و هشتصد هزار) تومان به 118,000,000 (یکصد و هجده میلیون) تومان رسید.

قیمت طلا امروز رشد کرد و قیمت سکه امامی با افزایش 0.16 درصدی، از 117,800,000 (یکصد و هفده میلیون و هشتصد هزار) تومان به 118,000,000 (یکصد و هجده میلیون) تومان رسید.

قوه قضاییه از اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس خبر داد.

دنیای اقتصاد: دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: همانگونه که رئیس‌جمهوری روسیه اعلام کرد، طرح آمریکا برای حل و فصل مناقشه اوکراین می‌تواند مبنای بسیار خوبی برای مذاکرات باشد.

«وحید عابدینی» استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهما که پلیس مهاجرت و گمرک آمریکا او را بازداشت کرده بود، آزاد شده است.

روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (علیه‌السلام) نیروی زمینی سپاه از کشف و ضبط یک محموله سنگین اقلام ضد امنیتی متعلق به گروهک های ضد انقلاب خبر داد.

سخنگوی ارتش پاکستان با انتشار بیانیه‌ای گفت: «نیروهای ما غیرنظامیان را در افغانستان هدف قرار ندادند.»

دنیای اقتصاد: با تصویب دولت، نرخ سوم بنزین از نیمه دوم آذرماه 5000 تومان می‌شود.

تصویبنامه هیات وزیران درخصوص تعیین میزان سهمیه و نرخ بنزین خودروها ابلاغ شد.

محمد مهاجری از وزارت ارتباطات خواست فهرست افراد دارای دسترسی به خطوط سفید را منتشر کند.

مدارس 15 استان‌ها کشور در روز چهارشنبه تعطیل اعلام شده است و آموزش به صورت مجازی برگزار می شود.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه باید با جهاد تبیین توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم گفت: هیئت معارف جنگ طلایه‌دار جنگ شناختی و مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است.