پنج‌شنبه 4 تیر 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

امروز هر اونس طلا با رشد 0.94 درصدی به 4,132 (چهار هزار و یکصد و سی و دو) دلار رسید.

چند روزی است که هوای اغلب کلانشهرهای کشور آلوده است. در روزهایی که آلاینده‌ها آسمان را احاطه کردند، چه خوراکی‌هایی آسیب آلودگی در بدن را کاهش می‌دهد.

تصویری از آلودگی هوای شهر مشهد را مشاهده می کنید.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: ما به مردم قول می‌دهیم که لایحه منع خشونت علیه زنان به‌زودی به تصویب نهایی مجلس برسد.

دنیای اقتصاد: معاون اول رئیس‌جمهور در نشست شورای معاونین وزارت اقتصاد گفت: قوانین باید به گونه‌ای شفاف باشند که سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به اقتصاد ورود کنند.

دنیای اقتصاد: بورس تهران پس از یک روز استراحت بین هفتگی، سه شنبه را پر قدرت پشت سر گذاشت. شاخص اصلی تالار شیشه‌ای در جریان معاملات امروز از سقف 27اردیبهشت 1404 عبور کرد و توانست کانال 3.3میلیون واحد را فتح کند. با سبزپوشی امروز بازار سهام تکلیف بورس تا حد زیادی مشخص شد. پیش از این دو سناریوی صعود و نزول برای شاخص کل در نظر گرفته شده بود. در حال حاضر بسیاری از کارشناسان بر این باورند...

علی شریفی زارچی نوشت: آقای رسایی ژست دادخواهی به کسانی که خط سفید دارند نمی‌آید، مخصوصا خود شخص شما!

کانون سردفتران و دفتریاران با صدور اطلاعیه‌ای از تعطیلی دفاتر اسناد رسمی تهران در روز 5 آذر خبر داد.

سیدعباس عراقچی گفت: تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه ایران جنایت علیه بشریت محسوب می‌شوند و طرف‌های تحریم‌کننده و اجراکنندگان تحریم‌ها باید به‌خاطر ارتکاب این جنایت بازخواست شوند.

بورس ترکیبی از ارزش واقعی شرکت‌ها و هیجان نقدینگی است و تحلیل دقیق نیازمند نگاه جامع به متغیرهای اقتصادی و سیاسی است.

وزیر امور خارجه ایرانگفت: ما خواهان تحقیقات از کشورها و شرکت‌هایی هستیم که در تجهیز رژیم صدام در استفاده از سلاح‌های شیمیایی علیه مردم ایران نقش داشتند.

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو، پس از دریافت یک پاکت از همکارانش، جلسه دادگاه را ترک کرده است.

تعریف میانجی برای مذاکره، دیدارهای حضوری و گفت‌وگوهای تلفنی شاید حاشیه‌های جذاب رسانه‌ای باشند اما اصل روند دیپلماتیک با یک پذیرش آغاز می‌شود: گفت‌وگو برای منافع و از موضع عقلانی و برابر.

معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت ریشه‌کن کردن فرارهای مالیاتی و برخورد با دانه درشت‌ها تاکید و تصریح کرد: تامین هزینه‌ها از طریق درآمدهای مالیاتی به یک راهبرد جدی تبدیل شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: از نظر بنده جریمه رانندگی در حالت مستی باید بالای 20 میلیون تومان باشد.

حمید رسایی، نماینده مجلس اظهارات تندی درباره حسن روحانی بیان کرد.