جمعه 28 شهریور 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

احمد محمدنژاد جوان و کامران قاسم پور در مسابقات 4 وزن نخست کشتی آزاد قهرمانی جهان به یک چهارم نهایی راه یافتند.

حمله اسرائیل به قطر نشان‌دهنده تشدید روح تجاوزگری در دکترین نظامی این رژیم بود که با واکنش شدید جهانی مواجه شد. علاوه بر محکومیت حمله به قطر با اجماع همه اعضا در شورای امنیت‌، بسیاری از حامیان اروپایی اسرائیل نیز این عمل را تقبیح کردند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به موضوع مکانیسم ماشه گفت: ما با وجود همه فشارهای سیاسی و روانی علیه کشورمان، فعالیت‌های اقتصادی خود را داریم و نفت را نیز بدون هیچ کم و کاستی فروخته و پول آن را نیز دریافت می‌کنیم.

رئیس جمهور اوکراین حضور نماینده ویژه آمریکا در کی‌یف را به پدافند هوایی تشبیه کرد.

واژگونی مینی‌بوس در محور مهاباد - میاندوآب باعث مصدومیت 20 نفر شد.

دنیای اقتصاد: روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه آمریکایی نوشت که جنگنده‌های اسرائیلی موشک‌های بالستیک را بر فراز دریای سرخ و از طریق حریم هوایی عربستان به سوی قطر شلیک کردند.

با سابقه ترین عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: یادداشتی از سوی احمدی‌نژاد به رئیس کل بانک مرکزی آن زمان داده شد که مبلغ مشخصی به بابک زنجانی داده شود به نحوی که اگر این پول را ندهید برکنار خواهید شد.

مرکز پژوهش‌های مجلس در بررسی آثار اقتصادی فعال‌سازی ماشه نتیجه گرفته است که آثار واقعی محدود هستند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی عنوان کرد: کلاهبردارانی با معرفی خود به عنوان نماینده سازمان بیمه سلامت، اقدام به فریب شهروندان و دریافت غیرقانونی وجه می‌کنند.

قیمت انواع گوشت مرغ کامل تازه و بسته بندی و قطعه بندی در میادین تهران اعلام شد.

به دنبال اعلام خبر موافقت رئیس جمهوری با کشت خشخاش، سخنگوی سازمان غذا و دارو در این باره توضیحاتی ارائه داد.

رییس پلیس راه البرز از ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت استان مازندران خبرداد.

دنیای اقتصاد: دبیر شورای عالی امنیت ملی در توییتی به زبان عربی در شبکه «ایکس» نوشت: تشکیل اجلاس کنفرانس اسلامی پر از سخنرانی و بدون نتیجه عملی (همانند نشست شورای امنیت) مساوی است با سفارش تجاوز جدید به رژیم صهیونیستی! حداقل علیه دیوانگی این رژیم «ستاد عملیات مشترک» تشکیل دهید.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به نشست اضطراری کمیسیون متبوع خود که امروز تشکیل می‌شود، گفت: در این جلسه همه جوانب مفاد توافق با آژانس بررسی می شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید و گرد و خاک در استان هشدار داد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا با بیان اینکه معافیت سه فرزند و بیشتر فقط تا پایان سال 1404 اجرا می شود، عنوان کرد: مشمولان واجد شرایط باید در فرصت در نظرگرفته شده از طریق دفاتر پلیس +10 برای ثبت درخواست خود اقدام کنند.