پنج‌شنبه 27 آذر 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

اگر چند سالی درگیر مدیریت یک کسب‌وکار بوده باشید، احتمالا می‌دانید سخت‌ترین بخش ماجرا «حواس‌جمع بودن» است.

دنیای اقتصاد: ناتو در میانه یکی از مهم‌ترین مباحث امنیتی سال‌های اخیر قرار گرفته است؛ این‌که آیا زمان تغییر رویکرد از «واکنش» به «بازدارندگی تهاجمی» فرا رسیده است یا خیر.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: رزمایشی با هدف مقابله با تروریسم در شمال غرب کشور در حال برگزاری است.

سخنگوی سازمان اداری و استخدامی جزئیات تازه از طرح کاهش شکاف حقوق بازنشستگان و کارمندان مطرح کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: آقای عراقچی تأکید کرده‌اند که ادعای مداخله ایران در امور لبنان کاملاً بی‌اساس است و مسائل داخلی لبنان مربوط به خود لبنانی‌هاست.

قیمت دلار مبادله ای امروز با کاهش 0.01 درصدی، از 73,755 (هفتاد و سه هزار و هفتصد و پنجاه و پنج) تومان به 73,748 (هفتاد و سه هزار و هفتصد و چهل و هشت) تومان رسید.

دینار عراق، امروز به 9,040 (نه هزار و چهل) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 0.44 درصدی داشته است.

دنیای اقتصاد: بازار سهام سومین روز هفته را با سبزپوشی آغاز کرد. افزایش قیمت دلار و طلا، بورس تهران را وادار به جبران بخشی از ریزش اخیر خود کرده است. نماگر اصلی که در روزهای گذشته نوسانات محدودی را تجربه کرده بود، در میانه بازار امروز، با رشد بیش از 1.4درصدی پس از 3روز معاملاتی به استقبال کانال 3.3میلیون واحدی رفت تا رکورد تاریخی جدیدی را به ثبت برساند. شاخص ثانویه بازار نیز با افزایش...

نماینده مجلس می‌گوید اراده‌ای در هیئت‌رئیسه مجلس برای استیضاح وزرا نمی‌بینم و در تعارض نمایندگان و هیئت‌رئیسه باید ببینیم در این زورآزمایی، زور کدام بیشتر است.

قیمت طلا امروز رشد کرد و سکه امامی با رشد 0.95 درصدی به 125,500,000 (یکصد و بیست و پنج میلیون و پانصد هزار) تومان رسید.

ثروتمندترین افراد جهان ثروتمندتر از همیشه هستند و نخبگان میلیاردر جهانی با افزایش ارزش سهام شرکت‌های فناوری و تغییر بازارها با هوش مصنوعی، ثروت‌های بی‌سابقه‌ای را جمع‌آوری می‌کنند.

امروز سکه امامی با رشد 0.95 درصدی به 125,500,000 (یکصد و بیست و پنج میلیون و پانصد هزار) تومان رسید.

دنیای اقتصاد: جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران امروز از ساعت 14 تشکیل و درباره مجازی‌شدن مدارس و دورکاری ادارات برای فردا تصمیم‌گیری خواهد شد.

قیمت هر اونس طلا با رشد 0.35 درصدی به 4,234 (چهار هزار و دویست و سی و چهار) دلار رسید.

هر گرم طلا 18 عیار، امروز به 12,055,265 (دوازده میلیون و پنجاه و پنج هزار و دویست و شصت و پنج) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 0.77 درصدی داشته است.

دنیای اقتصاد: اگر شما هم طرفدار پادکست هستید یا فرصت نمی‌کنید سرمقاله‌های روزنامه «دنیای اقتصاد» را بخوانید؛ می‌توانید نسخه صوتی آن را بشنوید.