دکتر مصدق
دکتر مصدق
27 اردیبهشت، سالگرد تاسیس یکی از بحثبرانگیزترین گروههای سیاسی در تاریخ ایران معاصر است. نهضت آزادی ایران طی 60 سال گذشته مخالفان و موافقان زیادی داشته و کمتر گروهی را میتوان یافت که نظرات پیرامون آن، چنین طیف گستردهای از تمجید تا تقبیح را شامل شود.
دومین نشست انتخاباتی خبرآنلاین در کلاب هاوس با عنوان «احمدینژاد؛ تیغ دولبه رد و تایید صلاحیت» برگزار شد و فعالین سیاسی به چند وچون انتخابات و حضور کاندیداها پرداختند.
زیباکلام گفت: احمدی نژاد به شدت به دنبال قدرت و اقتدارگرایی است. البته این اقتدارگرایی و به دنبال قدرت بودن نکات مثبتی هم دارد. ای کاش یک هزارم شهامت، جسارت، و شجاعت احمدی نژاد در آقای خاتمی و آقای روحانی و مرحوم هاشمی میبود. نبود. نبود!
امروز 22 اردیبهشت سالروز آخرین دفاع دکتر مصدق در دادگاه است: «در تمام مدت عمر یک هدف بیشتر نداشتهام و آن این بوده و هست که ملت ایران بتواند مستقل و سرافراز زندگی کند و جز اراده اکثریت هیچکس بر او حکومت نکند».
«شاید سالها بعد اگر عمری بود، هنگام مرور پوپولیسم فرهنگی این دوران، و بررسی افکار لمپن انتلکتوئلهایی که هیچ شناخت عینی و دقیقی از سینما نداشتند و سوار بر خوش باوری عدهای از سینما دوستان، معتقد بودند فرق کمال دانش با استنلی کوبریک صرفا در امکانات اوست، نگاهی انداختیم و دریافتیم چه بودیم، چه هستیم و چه میتوانستیم باشیم»
برخی آن را به سفر حسن روحانی در سال 1393 نسبت میدهند و برخی دیگر آن را برنامه محمود احمدینژاد در دولت نهم میدانند. استاندار بوشهر اما، اعتقاد دارد جرقه آن را دکتر مصدق زده است. بنیان "منطقه آزاد بوشهر" را هرکه بنا نهاده باشد برای مردم این شهر مهم نیست، چرا که نگرانیهای آن در این 70 سال همیشه بیشتر از امیدهایش بوده است...
همواره دنبال روح زندگی بود ولو در "کتاب مستطاب آشپزی" باشد و دنبال نقش ایرانی بود و گفت "هر مکتب آشپزی رنگی دارد و رنگ آشپزی ایرانی زرد و نارنجی است" و البته نگفت در این توصیف تکلیف "قورمه سبزی" چه میشود آن هم در حالی که کله خودش یک عمر بوی قورمه سبزی میداد
ناصر فکوهی - انسان شناس - با تاکید براینکه «کودتای 28 مرداد ما را دهها سال به عقب کشید» میگوید: ما در کشوری زندگی میکنیم که ثروت اصلیاش را مدیون مصدق و یارانش است، اما کینهتوزی علیه مصدق به حدی بوده که تنها حاضر شدهاند نام وی را بر یک خیابان درجه سه تهران بگذارند.
دکتر روحانی در ادامه تصریح کرد: امروز در مقطع بسیار مهمی قرار داریم؛ انتخابات 1400 رویدادی بسیار سرنوشتساز برای کشور و بسیار مهم است که در نتیجه این انتخابات چه کسی، چه دولتی و با چه افکاری بر سر کار می آید و در زمینه اقتصاد، سیاست خارجی، مسائل منطقه و مسائل بینالمللی چگونه میاندیشد؟
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی روز دوشنبه در دیدار جمعی از فعالان اقتصادی با بیان اینکه، هدف از جنگ اقتصادی ترامپ علیه ملت ایران، فروپاشی کشور و سرنگون کردن نظام بود، اظهار داشت: امروز با مقاومت و ایستادگی ملت و رهنمودهای مقام معظم رهبری و تلاشهای انجام شده، همه دنیا و خود آمریکا به شکست جنگ اقتصادی اعتراف میکنند. روحانی با بیان اینکه در شرایط سخت حاکم...
رئیسجمهور گفت: شعارهای انتخاباتی ما این بود که فناوری هستهای را دوست داریم اما چرخش زندگی مردم هم مهم است ونباید همه چیز را فدای فناوری هستهای کنیم.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی با انتشار گزارشی به ادعایی علیه شهید نواب صفوی مبنی بر اینکه او یک روز پیش از تیرباران در نامهای دستنویس خطاب به شاه از او درخواست عفو کرده، پاسخ داده است.
ششم اردیبهشت یادآور پیدا شدن جسد بی جان رییس شهربانی دولت مصدق یک هفته پس از ربوده شدن است. داستانی واقعی که قابلیت تبدیل به یک فیلم سینمایی را دارد...
کتابهای «نقاشی قهوهخانهای» و «از شریف تا لس آنجلس» چقدر دست مخاطبان غیرایرانی میرسد و چقدر ضریب میگیرند؟ ما در «روایت پیشرفت» و «روایت قرن» باید با مخاطبان بین المللی خودمان حرف بزنیم.
ابراهیم اصغرزاده می گوید: اگر میخواهیم محیط، محیط سیاسی و باور پذیر شود و مردم فکر کنند می توانند تاثیر بگذارند توصیه ام به کسانی که تصمیم می گیرند این است که نقش مهندسی خودشان را در انتخابات کم کنند.
تهران - ایرنا - باید با حفظ هوشیاری نسبت به تجربه های پیشین، از هر اقدامی که بتواند مانعی از موانع پیش روی کشور را مرتفع نماید حمایت کرد و با نگاه به منافع ملی به عنوان قطب نمای حرکت در نظام بین الملل، سربازان دیپلماسی کشور را برای نیل به یک توافق مطلوب یاری رساند.