چهارشنبه 28 آبان 1404

رئیسی: روابط ایران و بولیوی باید روز به روز توسعه یابد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
رئیسی: روابط ایران و بولیوی باید روز به روز توسعه یابد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در دیدار «لوئیس آرسه» رئیس‌جمهور بولیوی که در هتل محل اقامت رئیس‌جمهور کشورمان در نیویورک برگزار شد، روابط ایران و بولیوی را دوستانه و رو به گسترش خواند و گفت: روابط دو کشور روابط سیاسی معمولی نیست و باید روز به روز توسعه یابد.

رئیس‌جمهور کشورمان با تأکید بر اینکه وزیر امور خارجه ایران موظف است کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور را فعال کند، گفت: نتیجه این همکاری‌ها باید برای هر دو کشور محسوس و عملیاتی باشد.

«آرسه» رئیس‌جمهور بولیوی نیز در این دیدار با اشاره به سوابق طولانی دوستی ایران و بولیوی ابراز امیدواری کرد بیانیه همکاری ایران و بولیوی که در گذشته به تأیید هر دو کشور رسیده است، با تداوم و تعمیق همکاری‌ها به نتایج مطلوبی منجر شود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

سید ابراهیم رئیسی

رئیس جمهور دولت سیزدهم بولیوی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
رئیسی: روابط ایران و بولیوی باید روز به روز توسعه یابد 2