چهارشنبه 8 اسفند 1403

راه‌یابی 2 فیلم کوتاه ایرانی به چهاردهمین جشنواره فیلم بالی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
راه‌یابی 2 فیلم کوتاه ایرانی به چهاردهمین جشنواره فیلم بالی

تهران - ایرنا - فیلم کوتاه «تردید» به کارگردانی علی تصدیقی و «113» به کارگردانی ندا آصف به چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم بالی اندونزی راه یافتند.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، 2 فیلم کوتاه تردید به نویسندگی و کارگردانی علی تصدیقی و 113 ساخته ندا آصف منتخب چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم بالی شدند.

جشنواره بالی ملقب به بالیناله که با سابقه چهارده‌ساله خود قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین جشنواره سالانه سینمایی کشور اندونزی محسوب می‌شود، برخلاف سال‌های گذشته که در ماه سپتامبر (شهریور، مهر) برگزار می‌شد، دوره آتی خود را با توجه به شیوع ویروس کرونا از 11 الی 14 نوامبر سال 2021 (20 تا 23 آبان ماه 1400) برگزار خواهد کرد.

جشنواره بالی به دلیل دانش و اهمیت تخصصی خود در ارتقای سینمای اندونزی به عنوان بستری برای فیلمسازان مشهور و با سابقه به عنوان بخش مهمی از برنامه سالانه اندونزی شناخته می شود.

در خلاصه داستان فیلم کوتاه تردید که پژمان جمشیدی، نیلوفر کوخانی و شهرام شریعت در آن ایفای نقش دارند، آمده است: «امیر و نازی در جاده ای کوهستانی با اتفاقات عجیبی روبرو می شوند.»

همچنین علی پویا قاسمی، علی نصیر، فرید یوسفی، مجید مقیمی، امیر مقیمی و وحید صدیق زاده بازیگران فیلم کوتاه 113هستند.

در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «سرباز شماره 113 بر حسب اتفاق در اتاق کنفرانس پادگان به خواب رفته است.»

*س_برچسب‌ها_س*