یک‌شنبه 4 آذر 1403

رحیمی: برای جایگاه دومی تا چهارمی بین ما، آذربایجان و ازبکستان رقابت شدیدی است / ساعی: توجه به ورزش بانوان یکی از اولویت ها بود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
رحیمی: برای جایگاه دومی تا چهارمی بین ما، آذربایجان و ازبکستان رقابت شدیدی است / ساعی: توجه به ورزش بانوان یکی از اولویت ها بود

سرپرست کاروان ایران در بازیهای همبستگی اسلامی گفت: برای جایگاه دومی تا چهارمی بین ما، آذربایجان و ازبکستان رقابت شدیدی است.

نشست هم‌اندیشی رضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک و اصغر رحیمی سرپرست کاروان اعزامی ورزش ایران به بازی‌های هم‌بستگی اسلامی 2021 قونیه با اصحاب رسانه در سالن استاد میرابوالقاسم فارسی محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک صورت گرفت.

اصغر رحیمی، سرپرست کاروان ایران در بازی‌های هم‌بستگی اسلامی اظهار داشت: 25 بهمن‌ماه به‌عنوان سرپرست کاروان انتخاب شدم، البته چون انتخاب هادی ساعی در فدراسیون تکواندو با انتخابش به‌عنوان سرپرست کاروان هم‌زمان شد، او در کادر سرپرستی هست و من سرپرست شدم. با یک کمیته برگزاری غیرحرفه‌ای در ارتباط هستیم که حتی بارها ارتباط‌مان قطع شده. وقتی به ترکیه رسیدیم، گفتند جودو نمی‌تواند در مسابقات شرکت کند. وی در ادامه بیان داشت: جلسه صالحی‌امیری در لوزان سوئیس در حضور جودو تاثیر گذاشت. زمان را از دست می‌دادیم و باید از IJF استعلام می‌گرفتیم، اگر چه مسئول جودوی قونیه مشکلی با ما نداشت. درنهایت ای‌میل رسمی جودو با امضای ماریوس ویزر نسبت به درخواست مسئولین بازی‌های اسلامی حضور ما را تایید کرد که باعث خوش‌حالی ما شد. رحیمی پیرامون هندبال عنوان داشت: چالش بعدی ما هندبال بود؛ بانوان را حذف کرده بودند اما با پی‌گیری بسیار جدی ما روزهای سختی گذرانده شد. باید کشوری حذف می‌شد، افغانستان این را نپذیرفت اما بنگلادش با جبران از سوی مسئولین قونیه، قبول کرد و هندبال بانوان ما هم پذیرفته شد. سهمیه اندک کادر فنی و سرپرستی تیم‌ها هم دیگر چالش ما بود که به 25 درصد رسیده. سرپرست کاروان ایران گفت: همیشه کشورهای میزبان در بازی‌های اسلامی اول بوده‌اند و پیش‌بینی ما هم قهرمانی ترکیه است اما نه به این قیمت که رقبای اصلی رصد بشوند و روی ماده‌های قوی ما دست بگذارند. ما سومین کاروان پرتعداد بازی‌ها هستیم، روی این موضوع اعتراض کردیم چرا که مثلاً ماده‌هایی را گذاشته‌اند که ما در آن ورزشکاری نداریم. بعد از تعویق بازی‌های آسیایی قرار شده که تیم اول بسیاری از رشته‌ها به قونیه اعزام شوند. امیدواریم جایگاه خوبی کسب کنیم. رحیمی تصریح داشت: بین جایگاه‌های 2 تا 4 برای ما، آذربایجان و ازبکستان رقابت شدیدی هست. سطح بازی‌های اسلامی در دوومیدانی از آسیا بالاتر است، در تکواندو منهای کُره سطح بازی‌ها بالاتر از آسیاست و قطعاً سایر رقبا هم تیم‌های‌شان را تقویت کرده‌اند. امور طوری شد که یک ماه مانده به بازی‌ها، کاروان حتی برای فردا آماده اعزام است. همه‌چیز فراهم شده و امکان تغییر نیست. وی درباره این مسئله تاکید داشت: با این حال تلاش‌مان را برای تغییرات اندک انجام می‌دهیم. 10، 12 گروه پروازی به ترکیه خواهیم داشت؛ پرواز به آنکارا و اعزام به قونیه با اتوبوس. 2 دانشگاه دهکده بازی‌ها شده و محدودیت‌هایی برای جا و مکان هست؛ بالاخره انتظار کمک از سوی ترک‌ها وجود داشته. ما هم محدودیت‌هایی در کمیته‌های برگزاری و سرپرستی داشته‌ایم تا مشکلی پیش نیاید. رحیمی در مورد نام و شعار کاروان ایران در بازی‌های هم‌بستگی اسلامی گفت: جمع‌بندی شده که نام کاروان به نام پیامبر اعظم (ص) مزین شود و شعارمان هم ایران سرفراز باشد. در بحث‌های فرهنگی تدابیر زیادی صورت گرفته و شعار را روی اقلام فرهنگی به ثبت می‌رسانیم.

رحیمی در رابطه با بسته‌شدن لیست و شرایط کشتی اذعان داشت: برای هندبال و کشتی موضوعات‌مان را به کمیته برگزاری گفته‌ایم. تغییرات زیادی نسبت به لیست‌های اولیه نخواهیم داشت و اگر تغییری باشد، هماهنگ می‌کنیم. در کادرفنی افراد محدودی را می‌بریم، دوره بازی‌ها کوتاه است و معاونین وزارت‌خانه و اعضای هیات اجرایی در 2 تا 6 روز تقسیم‌بندی کرده‌ایم. آدم اضافه‌ای در کاروان نداریم، آقای سجادی هم در بازی‌ها هستند. وی درباره وضعیت تیراندازی با کمان گفت: موضوع فدراسیون را باید خودش انجام بدهد، تمرکز ما روی کل کاروان است. ثبت‌نام تیروکمان صورت گرفته و برای تغییرات در حال تلاش هستیم اما اگر اتفاقی رخ ندهد، مقصر ما نیستیم. درباره جودو هم بحث‌مان برای بازی‌های اسلامی بوده اما نوع پاسخ ما را به رفع محدودیت‌ها امیدوار کرده اما هنوز مشکل به شکل قطعی حل نشده. سرپرست کاروان اعزامی ایران به بازی‌های هم‌بستگی اعزامی پیرامون بحث مراسم افتتاحیه، پرچم‌دار و البسه کاروان خاطرنشان ساخت: 2، 3 روز مانده به بازی‌ها سهمیه تعداد ورزشکاران را می‌دهند؛ با توجه به حضور اکثر رشته‌های تیمی اگر اجازه بدهند با افراد کامل به مراسم می‌رویم. ورزشکاران شاخص‌مان در افتتاحیه را درنظر می‌گیریم و در ستاد عالی، پرچم‌دار را انتخاب می‌کنیم. لباس متناسب و منطقی با فضای ماه محرم توسط تولیدی قهرمان بزرگ ورزش ایران جمع‌بندی شده و رونمایی خواهد شد. او در رابطه با حضور نصرالله سجادی در رویدادها عنوان داشت: او مشاور عالی رئیس کمیته بوده و در مدیریت اعزام‌ها سال‌ها حضور داشته. او در کادر سرپرستی ما نیست اما از او و تجریباتش بهره می‌گیریم. هنوز به جمع‌بندی حضور وی در قونیه نه ما رسیده‌ایم و نه او، اما او ارتباطات خوبی داشته و می‌تواند به ما کمک کند. حراست کاروان این‌جا هستند و همکار ما هستند، آقای شهیدی هم چند روزی کنارمان بوده و خبری از سایر موارد مثل نماینده‌های مجلس نیست. رحیمی در خصوص وضعیت اعزام وزنه‌برداری گفت: فدراسیون دچار تغییراتی شده و در این مدت کوتاه تعامل خوبی هم رخ داده. برای وزنه‌برداری که در 2 تا 10 وزن است، ثبت‌نام حداکثری انجام داده‌ایم تا اگر خواستیم کم بکنیم، مشکلی نباشد. توافق با انوشیروانی و باقری بر این بوده که تعداد بیش‌تری اگر به حدنصاب نرسند، ممکن است تعداد را کم کنیم. رویکرد ما کیفی است و ممکن است 4، 5 نفر بفرستیم. ممکن است برای تکواندو هم 6 نفر از 8 نفر اعزام شوند. او در رابطه با اختلاف فرهنگی بر سر مولانا با ترکیه گفت: قونیه شهر مهمی برای جهان اسلام است و آن‌ها گفته‌اند فعالیت فرهنگی زیادی برای معرفی خودمان داریم. البته بی‌کار نبوده‌ایم و کارهایی انجام می‌دهیم که خود ترک‌ها تعجب کرده‌اند. رئیس‌جمهور آذربایجان هم در همان هتل ما هستند که برنامه فرهنگی مفصلی برای این‌گونه مسائل خواهیم داشت.

*ساعی: توجه به ورزش بانوان یکی از اولویت ها بود در بخشی از این نشست خبری، هادی ساعی عضو کادر سرپرستی گفت: توجه به ورزش بانوان یکی از اولویت ها در نهایی کردن ترکیب بود. البته در نهایت تعداد ورزشکاران مرد بیشتر است اما در رشته هایی بانوان را شرکت دادیم که سابقه نداشته است.

ساعی همچنین نسبت به حذف برخی رشته ها در بازی های کشورهای اسلامی تاکید کرد: میزبان بازی ها بر اساس مدال آوری خود اقدام به حذف و اضافه کردن رشته ها کرده. رشته هایی را حذف کرده که دقیقا در آنها ما مدال آور بودیم. با این حال اما نسبت به عملکرد کاروان ایران امیدوار هستیم.

انتهای پیام /