رحیمی: ثبت نام اولیه برای جودو انجام می دهیم / مبنای اعزام به بازیهای کشورهای اسلامی، رکورد مدال بازیهای 2017 خواهد بود
سرپرست کاروان ایران در بازیهای کشورهای اسلامی گفت: مبنای اعزام به بازیهای کشورهای اسلامی، رکورد مدال بازیهای 2017 خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست هماندیشی مسئولین کمیته ملی المپیک با اصحاب رسانه و کنفرانس مطبوعاتی رضا صالحیامیری در محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد. در این نشست علاوه بر رئیس کمیته ملی المپیک، کیکاووس سعیدی، اصغر رحیمی و پیمان فخری هم حضور داشتند.
صالحیامیری کمیته ملی المپیک در ابتدا به خیرمقدم پرداخت و سپس اصغر رحیمی سرپرست کاروان ایران در بازیهای کشورهای اسلامی اظهار داشت: پنجمین دوره بازیهای کشورهای اسلامی مرداد سال آتی برگزار خواهد شد. ایران در اولین دوره بازیها با 130 ورزشکار حضور یافت و با کسب 10 طلا، 9 نقره و 11 برنز به رتبه چهارم بین 55 کشور رسید. دومین دوره که قرار بود در ایران باشد، لغو شد و سومین دوره به اندونزی رسید. کاروان کیفی ایران با 88 ورزشکار به جایگاه دوم رسید. چهارمین دوره هم باکو میزبان بود و ایران به رتبه سوم با 152 ورزشکار رسید.
وی افزود: تاکنون ترکیه بیشترین مدال را کسب کرده و پس از ایران، آذربایجان سوم است. پنجمین دوره از بازیها در 17 رشته ورزشی، 4 رشته معلولین و یک رشته سنتی در قونیه برگزار میشود. سیاست کلی ما بر اعزام کاروان کیفیست و پیشبینی اولیهمان از گروه مدالهای قطعی، 40 تاست. گروه دوم دارای حدود 70 ورزشکار و شانس 40 مدال هستیم. مبنای اعزام، رکورد مدال بازیهای 2017 خواهد بود. بخش معلولین هم 4 رشته خواهد داشت که ما شنا، تیروکمان و تنیسروی میز را اعزام میکنیم و ترکیه بیشترین شانس کسب سکوی نخست را دارد.
رحیمی در ادامه درباره رشته های تیمی گفت: 3 رشته تیمی والیبال، هندبال و فوتبال زنان و مردان را اعزام میکنیم که 102 نفر بهعلاوه 160 نفر کادر، به کاروان اضافه میشوند. با مسئولین فوتبال هنوز جلسهای نداشتهایم و بسکتبال 3×3 را هم اعزام میکنیم. هزینه خیلی زیادی به کاروان از این جهت تحمیل میشود و بهجز رشتههای شانس مدال، حدود 10 میلیارد بابت همین رشتههای تیمی به مخارج اضافه میشود.
سرپرست کاروان ایران در بازی های کشورهای اسلامی درباره سطح این بازیها بیان کرد: بازیهای کشورهای اسلامی از سطح متوسط روبهبالایی برخوردار است و اشکال کاروان ما، این است که در رشتههای مدالآور، فدراسیونهایمان درگیر بازیهای آسیایی و قهرمانی جهان هستند. مثلا برای هر نفر از کاروان 270 نفره، حداقل حدود 70 میلیون تومان هزینه درنظر گرفته شده اما بین 250 تا 410 نفر اعزامی خواهیم داشت.
وی درباره برنامه فدراسیونها برای این بازیها گفت: بعضی از فدراسیونها این بازیها را بهعنوان رقابتهای تدارکاتی برای بازیهای آسیایی درنظر گرفتهاند که از این رو، برخی فدراسیونها برای شرکت در رویداد قونیه مشتاق هستند.
رحیمی درباره وضعیت حضور جودو و کمان سنتی برای این بازی های گفت: کمان سنتی در مقدمات هست و کارها شروع شده. برنامهای برای اعزام این رشته نداریم و مدالهای آن تاثیری نخواهد داشت. جودو در این بازیها نه زیرمجموعه IOC هست و نه OCA. جلساتی گذاشتهایم اما نمیدانیم وضعیت دقیقا به چه شکل است. ثبتنامها را انجام میدهیم و اگر شرکت کنند، مدالهای خوبی میگیریم و بر روحیه بچهها تاثیر خواهد گذاشت.
انتهای پیام /