رسانه و تلویزیون
رسانه و تلویزیون
«از سال 57 تاکنون سابقه نداشته که توهینهایی که یک زن مثلا محجبه به پزشکیان کرد از سوی هیچ فرد حتی بدون نزاکتی علیه رییسجمهور مستقر و به صورت علنی گفته شود. این عمق نفرت آنان از رفتار مبتنی بر وفاق و کینه از پزشکیان است. این گروه حتی از منتقدان هم بهتر میدانند که بذر چه خرزهره سمی را میخواهند بکارند.»
حمید رسایی، نماینده عضو جبهه پایداری، با لحنی تند ظریف را که از دید او جایگاه او در پستش غیرقانونی است مورد خطاب قرار داد و گفت: «بهتازگی در مذاکرات درباره فروش پهپاد از ما سؤال میکنند. اروپاییها غلط میکنند از ما سؤال بکنند که چرا ما به کسی پهپاد فروختیم یا نفروختیم.»
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در تلاطم میان هنر و واقعیت چرخه نامتناهی ای نمایان است که هیچگاه پایان مطلقی ندارد. هنر به واقعیت تبدیل می شود و یا واقعیت به هنر؟! درابتدای این سریال چالش ذهنی در این حد گستردگی را تجربه می کند اما باگذشت هر چه بیشتر از این داستان تشابهات بسیاری با سریال های ترکیه ای یا غربی به چشم می خورد که گویی قصد رقابت در عرصه این داستان های ضد فرهنگی را...
پزشکیان گفت: آمریکا میداند کدام کشتی و کدام کالای ما کجا میرود، در مملکت ما یک کشتی با بارش گم شود نمیدانیم کجا رفت؛ چون FATF داخلی نداریم. بیایید در داخل FATF پیاده کنیم یعنی FATF داخلی داشته باشیم. منبع: دانشجو
رئیس قوه قضائیه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو گفت: «در سال 1401 اقداماتی صورت گرفت، ممکن است خطاهایی هم وجود داشته باشد. نزدیک به 90 هزار پرونده یا مختومه شد یا روند آن کوتاه شد دو دستگاه اعتراض کردند که برخی از این افراد جزء داعش و منافقین بودند. دو لیست به ما دادند که در مجموع 150 نفر شدند و ما بررسی کردیم برخی از اینها اصلاً آزاد نشده بودند یک نفر از اینها اتهام به نفاق داشت که...
پزشکیان گفت: اگر بخواهیم اصلاح کنیم به کمک شما نیاز داریم. به هرچی می خواهیم دست بزنیم می گویند به این دست نزن. در برق مشکل داریم و در آب مشکل داریم، در گاز مشکل داریم، نفت، بنزین، پول... همه چیز پر از مشکل است. به هر جا دست بزنیم یک جا دردش می آید.
فعال سیاسی اصولگرا گفت: «دولت اول قانون عفاف و حجاب را اجرا میکند، سپس همانطور که سخنگوی محترم دولت گفته است، یک اصلاحیه خواهد داد، اما چون این قانون اجرا نشده، ما نمیدانیم چه اتفاقی خواهد افتاد.»
سهیل کریمی، کارشناس مسائل سوریه، در گفتگوی خبری گفت: «اگر بنا باشد سوریه را از دست بدهیم، دیگر حزبالله جهادی نخواهیم داشت. از آن پس حزبالله فقط دیگر یک حزب سیاسی در لبنان و فلسطین خواهد بود و نه به عنوان نیروی دفاعی از آرمان فلسطین. سوریه برای ما بسیار حیاتی است. ما انتظار داریم اجازه ورود ما به سوریه داده شود. ما شهدای بسیاری در سوریه از دست دادهایم و باید اجازه پایمال شدن خون آنها...
سخنان چند هفته پیش کارشناس یکی از برنامههای تلویزیون جنجالی شد. در این برنامه سردار نوعی اقدم میگوید: «ارتش سوریه تکان بخورد، جولان را از اسرائیل پس میگیرد!» با توجه به وضعیت فعلی سوریه، این سخنان امروز مورد توجه کاربران شبکههای مجازی قرار گرفته است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وقتی فقط رئیس جمهور را از قاب رسانهها ببینیم ممکن است یک دریافت رسمی و گاهی عامیانه داشته باشیم چرا که رسانهها از ظن خودشان مطالب را بازگو میکنند، هر چقدر هم که حقیقت را بگویند همچنان برشهایی از آن است که در کنار هم قرار دادهاند، همیشه زوایای مختلفی وجود دارد که از حقایق پنهان میماند، واقعیتها همیشه آنطور که هستند در رسانهها بازتاب ندارند،...
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی درباره توئیتهایی که منتشر میشود، گفت: «در بزنگاههایی که سؤالات و ابهاماتی پدید میآید و توقع میرود روشنگری در مورد آن صورت بگیرد، توئیتهایی را منتشر میکنم.»
تحولات سوریه موجب نگرانیهای عمیقی شده است. ظاهر ماجرا آن است که با توجه به اشتغالات دولتهای ایران، سوریه و روسیه و نیز جنبش حزبالله به تحولات ناشی از پیامدهای 7 اکتبر و جنگ اوکراین، مخالفان دولت اسد از فرصت استفاده کرده و تهاجم خود علیه دولت مرکزی را آغاز کردهاند! اما ظواهر امر نشان میدهد این همه ماجرا نیست.
چیزی که الان در عراق و در پله بعدی در ایران نیاز داریم، تبیین فضای موجود است. اینکه مشخص کنیم الان چه اتفاقاتی درحال وقوع است. باید توجه داشت که نمیتوان جنگ را با این استدلال که ما مرزها را محکم کردیم و اجازه نمیدهیم شورشیها و مسلحان وارد عراق شوند، مهار کرد.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب درباره تحولات اخیر در خاورمیانه ابراز نگرانی کرد.
ماجرای اخیر پیرامون توئیت توهینآمیز مهری طالبی دارستانی، از اعضای ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر و یکی از مدیران وزرات کار در زمان حجت عبدالملکی، علیه رئیسجمهور، موجی از واکنشها و انتقادات گسترده را به همراه داشت.
عراقچی همچنین با بیان اینکه «ما پیشگو نیستیم ولی مقاومت وظیفه خود را انجام میدهد و در طول سالهای اخیر فرازونشیب زیاد داشته است» گفت: سال 2011 وزیر خارجه یکی از کشورهای منطقه به ایران آمد و آن روزها، تقریبا اوایل ماه مبارک رمضان بود. او گفت تا پایان ماه رمضان دولت بشار اسد سقوط میکند، الان 14 سال از آن روزها میگذرد؛ بنابراین بهتر است پیشبینی نکنیم.