روایتی از زندگی پنهانی و زیرزمینی مقتدی صدر
بنبست سیاسی این روزهای عراقمنجر به طولانیترین دوره بدون دولت در این کشور پس از حمله نظامی ایالات متحده در سال 2003 شده است.
سیدمقتدی که پس از ترور پدرش در سال 1998 بدست صدام، مخفی شد و به زندگی پنهانی و زیرزمینی روی آورد، با سقوط صدام در سال 2003، علیرغم آنکه جوانی سیساله بود، توانست قلب میلیونها نفر از طبقات فرودست را - بالاخص ساکنین شهرک صدر در حومه بغداد - تسخیر کند و داعیهدار رهبری عراق شود.
او در تابستان این سال با تاسیس گروه شبهنظامی «جیشالمهدی»، که زمانی اعضای آن به شصت هزار نفر میرسیدند، در عراق پرآشوب و هرجومرج زده وظیفه حراست حراست از امنیت عمومی بیمارستانها، مدارس، خیابانها، منازل و اموال مردم را بر عهده گرفت.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر مقتدی صدر باز می گردد؟ / کارنامه قهر و آشتیهای مقتدی! بخوانید.
--> اخبار مرتبط
-
--> پدافند هوایی سفارت آمریکا در بغداد فعال شد
-
--> یک منبع امنیتی عراق: پروازهای فرودگاه بغداد برقرار است
-
--> فراخوان برای تظاهرات
-
--> پارلمان در اشغال دوباره صدریها
-
--> درخواست مقتدی صدر از هادی العامری
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.