جمعه 14 شهریور 1404

روایت وزیر اقتصاد از سفر به چین / چرا اجلاس شانگهای ارزشمند بود؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
روایت وزیر اقتصاد از سفر به چین / چرا اجلاس شانگهای ارزشمند بود؟

اقتصادنیوز: این سفر که با هدف تقویت دیپلماسی اقتصادی و گسترش همکاری‌های منطقه‌ای انجام شد، فرصت‌های جدیدی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی ایران با کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای فراهم کرده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید علی مدنی‌زاده، در بازگشت از سفر به چین همراه با رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری‌های شانگهای در تیانجین، از پیگیری توافقات این سفر خبر داد.

وی اظهار داشت: توافقات ارزشمندی در حوزه‌های مختلف اقتصادی به‌ویژه تجارت، سرمایه‌گذاری و تأمین مالی به امضا رسید. این توافقات به کارگروه‌های تخصصی در داخل کشور ارجاع شده تا جزئیات آن‌ها بررسی و نهایی شود. نتایج این سفر بسیار امیدوارکننده است و گام مهمی در راستای تقویت همکاری‌های اقتصادی برداشته شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید