روز قدس امسال با شکوهتر از سالهای گذشته برگزار شد / در این ایام 80 کشور نوای مرگ بر اسرائیل سر دادند

خطیب نماز جمعه تهران گفت: راهپیمایی روز قدس امسال باشکوه بیشتری برگزار شد و در این ایام مردم 80 کشور نوای مرگ بر اسرائیل سر دادند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه سیدی - نماز عبادی - سیاسی جمعه این هفته تهران -8 فروردینماه 1404- همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس به امامت آیتالله سید احمد خاتمی در دانشگاه تهران برگزار شد.
وی در ابتدا اظهار کرد: امسال همانند سالهای گذشته و حتی با شکوهتر راهپیمایی روز قدس انجام شد، امام خمینی در سال 1358 آخرین جمعه ماه رمضان را روز قدس نامیدند آن هم در شرایطی که دنیای استکبار میخواست فلسطین از یادها برود و یا حداقل یک مسئله عربی بماند.
آیت الله خاتمی متذکر شد: امروز در در شهرهای مختلف کشورمان همه به راهپیمایی پرداختند و در این ایام 80 کشور جهان نوای مرگ بر اسرائیل سر دادند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: این راهپیمایی یکی از جلوههای توحید و عشق به خدا بود اگرچه سبقه سیاسی داشت اما غیرت دینی را به نمایش گذاشت و شما مردم با مظلومین فلسطین همدردی کردید.
ادامه دارد...