روشن ایرماتوف خاطراتش را به تهران آورد

روشن ایرماتوف مرد شماره یک فدراسیون ازبکستان در ایران حضور داشته است.
به گزارش "ورزش سه"، روشن ایرماتوف رهبر فدراسیون فوتبال ازبکستان همراه با اعضای این تیم به تهران سفر کرده، در ورزشگاه آزادی حضور یافت تا یاد و خاطره سالها قضاوت خود در این استادیوم و همچنین برای تیم ملی را زنده کند.
این داور سرشناس ازبکستانی، نخستین بار در سال 2006 دیدار ایران و سوریه را در مرحله انتخابی جام ملتهای 2007 در ورزشگاه آزادی قضاوت کرد. این بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید و جواد نکونام تکگل ایران را به ثمر رساند.
سه سال بعد، در جریان رقابتهای انتخابی جام جهانی 2010، ایرماتوف بار دیگر قضاوت یکی از دیدارهای ایران را بر عهده داشت. این دیدار که در ورزشگاه آزادی برگزار شد، با پیروزی 1-0 ایران مقابل امارات همراه بود و علی کریمی تنها گل بازی را به ثمر رساند.
چند ماه بعد، تیم ملی ایران در یک دیدار دوستانه مقابل ازبکستان قرار گرفت که با تساوی بدون گل خاتمه یافت. در این مسابقه، ایرماتوف یک بازیکن از ایران (مجتبی زارعی) و یک بازیکن ازبکستان را از زمین اخراج کرد.
در جام ملتهای آسیا 2011، ایران چهار بازی انجام داد که دو مسابقه از آنها را ایرماتوف قضاوت کرد. نخستین دیدار مقابل عراق بود که با گلهای غلامرضا رضایی و ایمان مبعلی، ایران با نتیجه 2-1 پیروز شد. دومین بازی او برای ایران در این رقابتها، دیدار مرحله یکچهارم نهایی مقابل کره جنوبی بود که با شکست 1-0 ایران در وقتهای اضافه همراه شد.
در سال 2012، ایرماتوف در مرحله انتخابی جام جهانی نیز یک بازی دیگر از ایران را داوری کرد. این دیدار برابر قطر برگزار شد و با تساوی 2-2 به پایان رسید. هر دو گل ایران را اشکان دژاگه به ثمر رساند.
یکی از اخرین قضاوتهای او برای ایران 25 دی 1393 در جام ملتهای آسیا 2015 بود. در این مسابقه، ایران با تکگل سردار آزمون موفق شد قطر را شکست دهد و صعودش به مرحله حذفی را قطعی کند.
البته ایرماتوف بازی ایران و عراق در جام ملتهای 2019 را هم سوت زد و بعد از قضاوت فینال این رقابتها از فوتبال خداحافظی کرد و وارد عرصه مدیریت شد و به صدر ساختمان فدراسیون کشورش هم رسید.
او حالا با این امید به تهران سفر کرده تا تیمش برد مقدماتی 2014 را تکرار کند تا تیمش با رهبری او، برای اولین بار به جام جهانی برسد.