چهارشنبه 4 شهریور 1405

روند واکسیناسیون شتاب می‌گیرد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
روند واکسیناسیون شتاب می‌گیرد

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: با توزیع واکسن برکت و ورود محموله‌های واکسن وارداتی، واکسیناسیون عمومی شتاب بیشتری می‌گیرد.

به گزارش مشرق به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: با توزیع واکسن برکت و ورود محموله‌های واکسن وارداتی، واکسیناسیون عمومی با اولویت گروه‌های سنی 65 سال به بالا از این هفته با شتاب بیشتری آغاز می‌شود.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_تکذیب یک دروغ‌پردازی دیگر درباره واکسن ایرانی کرونا_س*

وی افزود: روز پنجشنبه یک میلیون دز واکسن کرونا وارد کشور شد و آن‌طور که مقامات هلال احمر اعلام کردند، یک میلیون دز واکسن هم تا یکشنبه به کشور خواهد رسید.

طبق آمار وزارت بهداشت، تاکنون بیش از 6 میلیون و 800 هزار دز واکسن وارد کشور شده و مجموع واکسن‌های تزریق شده هم بیش از 5 میلیون و 264 هزار دز بوده است. در تهران نیز با افزایش مراکز تجمیعی براساس اعلام معاون درمان ستاد کرونای پایتخت ظرفیت تزریق روزانه 70 هزار دز واکسن فراهم شده است.