رویداد ملی سرمایه گذاری فناوری سلامت در خراسان شمالی برگزار می شود / شناسایی و احصاء 50 ایده فناورانه و نوآورانه از سراسر کشور
امیرعلی قهرمانی با تاکید بر این که علوم پزشکی خراسان شمالی با عزمی جدی و همت همگانی در راستای تحقق شعار سال، گام های موثر و ارزشمندی برداشته است، گفت: در همین راستا نیز دانشگاه، برای نخستین بار رویداد ملی سرمایه گذاری فناوری سلامت، ویژه کسب و کارهای این حوزه را با هدف جذب سرمایه گذار، برگزار می کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرعلی قهرمانی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفتگو با عصراترک با بیان این که، دانشگاه علوم پزشکی با هدف حمایت از کسب و کارهای نوآورانه و فناورانه حوزه سلامت و انجام اقدامات زیر بنایی و همین طور با توجه به رتبه های برتر کسب شده دانشگاه در فن بازارها به برگزاری این رویداد ملی اقدام کرده است، افزود: در گام اول با اعلام فراخوان ملی، ایده ها و محصولات فناوری سلامت نیازمند به حمایت های مالی شناسایی شده اند و اکنون 50 ایده و محصول فناور از سراسر کشور احصا شده اند.
وی ادامه داد: با شناسایی و سپس داوری ایده ها، 25 ایده از این تعداد انتخاب و از طریق شرکت شتاب دهنده دانشگاه به تمام سرمایه گذاران فعال در حوزه فناوری سلامت، صندوق های نوآوری و هلدینگ های تجاری بزرگ معرفی شده اند و تاکنون سرمایه گذاران برای حدود 10 طرح درخواست هایی را ارسال کرده اند.
این مقام مسئول افزود: تاکنون هفت سرمایه گذار حوزه فناوری سلامت برای انعقاد تفاهم نامه و حضور در نخستین رویداد ملی سرمایه گذاری فناوری سلامت، وارد استان خراسان شمالی شده اند.
وی بیان داشت: 25 آبان ماه با برگزاری میزهای (B2B) اطلاعات بین صاحبان ایده و سرمایه گذاران مبادله و درنهایت تفاهم نامه ای بین صاحبان کسب و کارهای این حوزه، سرمایه گذاران، نهادهای تأمین مالی، صندوقها، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت حمایت های مالی منعقد می شود.
قهرمانی با اشاره به اینکه این دانشگاه در حوزه فناوری و سلامت رشد قابل توجهی داشته است، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برای اولین بار در تاریخ تاسیس آن در حیطه فناوری رتبه 3 دانشگاه های همتراز خود را کسب کرده است و رشد قابل توجهی در این زمینه داشته است.
وی اعلام کرد: از بین 73 دانشگاه و دانشکده در کشور، اکنون دانشگاه استان با جهش قابل توجهی نسبت به سال های گذشته، جایگاه بیست و پنجم حوزه فناوری و سلامت را کسب کرده است.
این مقام مسئول ابراز کرد: رسیدن به این مهم مرهون تاسیس مراکز رشد و فناوری و حضور آن ها در بازار بوده است.
قهرمانی با تاکید بر بازار محور شدن شرکت های دانش بنیان، اعلام کرد: امسال دانشگاه علوم پزشکی استان برای بازار محور شدن این شرکت ها و فروش محصولات فناورانه سلامت حمایت ها و تلاش های مستمر و موثری را انجام داده است.
وی با بیان این که مجموعه این اقدامات هوشمندانه منجر به جهش جایگاه دانشگاه علوم پزشکی استان در حوزه فناوری شده است، اضافه کرد: دریافت تاییدیه احداث مرکز نوآوری دانشگاه از سوی وزارت خانه با شتاب بیشتری درحال انجام شود و تا یک ماه آینده مجوز ساخت این مرکز نیز دریافت می شود.
قهرمانی اعلام کرد: که با این اقدام مهم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ردیف چند دانشگاه تیپ یک کشور، دارای مرکز تخصصی نوآوری در زمینه سلول درمانی و ژن درمانی قرار می گیرد.
وی از ساخت اتاق تمیز (clean room) به زودی در مرکز تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز خبر داد و گفت: این اتاق ویژه سلول درمانی و ژن درمانی است و با راه اندازی آن استان خراسان شمالی تنها دانشگاه منطقه دارای این امکانات خواهد بود.
این مقام مسئول ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، تنها مرکزی است که توانسته برای احداث اتاق تمیز، اعتبارات 50 میلیارد ریالی دریافت کرده که فاز اول آن به مبلغ 750 میلیون تومان تاکنون پرداخت شده است.
وی با تاکید بر این که امسال اتاق تمیز، مرکز نوآوری دانشگاه احداث می شود، اعلام کرد: با پیگیری های انجام شده و دستور مستقیم معاون تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقرر شده تا 70 میلیارد ریال نیز از سوی وزرات خانه برای احداث اتاق تمیز اختصاص داده شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: دانشگاه، در حال انعقاد تفاهم نامه ای با پارک علم و فناوری مشهد، جهت افزایش زیرساخت های حمایتی است و پیش بینی می شود با توجه به مجموع اقدامات ارزشمند انجام دانشگاه موفقیت های قابل توجه و جایگاه ارزشمندتری را در این حوزه کسب و به درخشش های بیشتری دست پیدا کند.
انتهای پیام /