زخم کهنه تکدی گری آبستن ناکارآمدی نهادهای اجتماعی در دهدشت + عکس
تکدیگری در دهدشت معلول ناکارآمدی نهادهای اجتماعی بوده که در حال افزایش است و زخمی کهنه بر چهره و سیمای این شهر نهاده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس تکدی گری به عنوان یک معضل حاد اجتماعی ریشه در عوامل بسیاری دارد اما پیامدهای جبران ناپذیر و آسیب های اجتماعی بسیاری را به وجود میآورد و کسانی که از این راه سود میبرند برای کسب درآمد بیشتر با استفاده از زنان کودکان و افراد دارای نقص عضو به این کار روی اوردند و از این طریق با استفاده از احساسات مردم دنبال کسب درامد هستند.
تکدی گری، معضل و پدیده ای زشت و نامیمون در بیشتر شهرهای کشور رواج دارد و در شهر دهدشت به شکل فزایندهای در گوشه و کنار این شهر در حال رشد است.
در کوچه، خیابان ها، درب منازل و میدان اصلی شهر دهدشت شاهد متکدیان اعم از زنان و مردان و حتی اتباع بیگانه هستیم که به راحتی و برخی حتی با سماجت زیاد از عابران درخواست وجه نقد می کنند عده ای چنان در این امر سماجت دارند که تا چندین متر دنبال عابران برای به چنگ اوردن هزینه می روند.
افزایش روزافزون متکدیان نشان می دهد ارگان های متولی برای جمع اوری آنها تاکنون کاری انجام ندادند و مجازات های درنظر گرفته شده برای این افراد اعمال نشد و یا فاقد بازدارندگی لازم بوده و در کاهش این جرم مثمرثمر واقع نشده است.
متولی برای نگهداری متکدیان در شهر وجود ندارد
جمع آوری متکدیان باید در برنامههای کاری شهرداری قرار داشته باشد و درطول سال آن را اجرایی کنند اما متولی خاصی برای تحویل و نگهداری آنها پس از جمع آوری در شهر وجود ندارد.
تاکنون در شهرستان جلسات و یا کارگروهی برای سامان دهی متکدیان انجام نگرفته و مشخص نشدن ارگانی ذی ربط برای تحویل این قشر موجب شده تا شهرداری سردرگم و بی خیال جمع اوری متکدیان شود.
بهزیستی شهرستان باید در خصوص متکدیان بخصوص زنان بی سرپرست یا بد سرپرست ورود کرده و پس از شناسایی به آنها خدماتی نظیر مشاوره و مددکاری ارایه دهند و تحت حمایت خود یا به ارگان های دیگر معرفی کرده تا تحت نهاد حمایتی خود قرار دهند.
انتهای پیام /

