سازمان بنادر و دریانوردی
سازمان بنادر و دریانوردی
وزیر راه وشهرسازی گفت: از 1850 کیلومتر نوار ساحلی کشور 1300 کیلومتر تکمیل شده است و 500 کیلومتر باقی مانده تا پایان سال تکمیل می شود.
31 قرارداد و توافقنامه سرمایهگذاری در بنادر کشور به ارزش 45 هزار میلیارد تومان با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی امضا شد.
تهران - ایرنا - معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: نزدیکبه 500 میلیون تن بار در دولت سیزدهم تخلیه و بارگیری شده است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از سرمایهگذاری 200 میلیون دلاری برای توسعه ناوگان دریایی کشور در دریای خزر و رشد 8.5 درصدی تجارت دریابرد ایران خبر داد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: 200 میلیون دلار در بنادر شمالی کشور سرمایه گذاری شده که بخش عمدهای از آن توسط بخش خصوصی بوده است.
معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: میزان تخلیه و بارگیری کالا در کشور از 275 میلیون تن به 285 میلیون تن رسیده است.
معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امروز قرارداد 50 هزار میلیارد تومانی در حوزه سرمایه گذاری دریایی و بندری به امضا خواهد رسید.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از انعقاد 30 قرارداد و توافقنامه سرمایه گذاری در بنادر به ارزش 45 هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: این سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی صورت میگیرد و جدای از سرمایهگذاریهای انجام شده از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی در نشست خبری هفتمین نمایشگاه بین المللی...
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: 50 فروند شناور و کشتی مسافری با همت مهندسان داخلی ساخته شد و به مرحله بهره برداری رسید.
رئیس سازمان بنادر و دریانوردی گفت: قراداد بندر چابهار با هندیها از لحاظ فنی تایید شده و تجارت دریا برد به بیش از 153 میلیون تن رسید.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه قرارداد سرمایهگذاری هندیها در بندر چابهار بهزودی نهایی می شود، گفت: فردا 45 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بندری و دریایی امضا می شود.
تهران - ایرنا - مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: دولت در حال تهیه ساز و کار اجرایی سند توسعه دریا محور به عنوان یکی از پیشرانهای مهم اقتصاد کشور است.
مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی از خرید 12 دستگاه استراتژیک "گنتریکرین" برای توسعه بندر شهید رجایی خبر داد.
مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی از خرید 20 دستگاه استراتژیک "گنتریکرین" برای توسعه بندر شهید رجایی خبر داد.