سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
داروهای کاهنده اسید معده مانند رانیتیدین و لانزوپرازول بطور معمول تجویز شده و در دسترس هستند و برای کمک به کاهش مشکلات مربوط به اسیدیته معده مانند ریفلاکس اسید معده و زخم معده استفاده میشوند. حدود هشت درصد از همه کودکان دست کم یک نسخه از این داروها را دریافت کردهاند.
متخصصان آلمانی میگویند مصرف شکر در میان کودکان و نوجوانان از سال 2010 میلادی مدام در حال کاهش بوده، اما همچنان بالاتر از سطح توصیهشده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) است.
تولید واکسنهای مختلف برای هر بیماری یکی از دستاوردهای مهم پزشکی در تاریخ بشر است که به کاهش، کنترل و پیشگیری از بیماریها منجر شده است.
آب آلوده میتواند به منبعی برای بیماریهای خطرناک تبدیل شود. در این مقاله، 7 بیماری ترسناک را معرفی میکنیم که ممکن است از راه آب منتقل شوند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بیژن یاور رئیس گروه مطالعات فناوری و نوآوری شهری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در یادداشتی نوشت: همانطوری که میدانیم "وارونگی" به معنای برعکس شدن، دگرگونی، درهم ریختگی و متضاد شدن میباشد. گاهی اوقات میبینیم که بحث و مطلبی در رسانهها به طور "عمد" یا "غیرعمد" به طور "وارونه" جلوه داده شده و تکثیر میگردد! این یکی از قدرتهای رسانه، شبکههای...
شایعاتی درباره شیوع بیماری جذام در ایران پیچیده است شایعاتی درباره شیوع بیماری جذام در ایران پیچیده است به گزارش عرشه آنلاین؛ طی روزهای اخیر، شایعات زیادی درباره شیوع بیماری جذام در کشور مطرح شده، همزمان بازار رد و تکذیبها از سوی مقامات وزارت بهداشت داغ است.
اقتصادنیوز: طی روزهای اخیر، شایعات زیادی درباره شیوع بیماری جذام در کشور مطرح شده، همزمان بازار رد و تکذیبها از سوی مقامات وزارت بهداشت داغ است.
اقتصادنیوز: در عین حال که دماهای بالا و بلایای طبیعی، تلفات و خسارات ویرانگری را بر مردم سراسر جهان وارد میکنند، کارشناسان همچنین زنگ خطر دیگری را به صدا در میآورند که تغییرات آبوهوایی از طریقی دیگر تهدیدی برای زندگی انسانهاست و آن، «افزایش بیماریهای عفونی و غیرواگیر» است.
با توجه به اینکه سال گذشته گرم ترین سال ثبت شده بود و سال 2024 هم اکنون با گرمای سوزان ادامه دارد، کارشناسان خواستار توجه بیشتر به گسترش روزافزون بیماری هایی مانند تب دنگی، چیکونگونیا و مالاریا هستند که عمدتاً توسط پشه ها منتقل می شوند.
معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: برخلاف باور عمومی، 90 تا 95 درصد آحاد بشر هرگز جذام نمیگیرند، به عبارت دیگر اغلب انسانها نسبت به جذام ایمنی ذاتی دارند.
خوشبختانه از ابتدای معرفی درمان قطعی بیماری جذام در سال 1981 میلادی تاکنون، کاهش 95 درصدی شیوع بیماری در جهان مشاهده شده و از آن زمان تاکنون 18 میلیون نفر بهبود یافته اند و از وقوع 4 میلیون معلولیت ناشی از جذام در جهان پیشگیری شده است.
متخصصان تغذیه تأکید دارند که جایگزین کردن شیر با نوشیدنیهای گیاهی در ایران نیز رواج پیدا کرده و عوارض آن هموطنانمان را تهدید میکند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در اطلاعیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت آمده است: مخزن بیماری جذام، انسان است و با توجه به این که درمان بیماری قطعی، در دسترس و رایگان است و از سوی دیگر تنها در داخل سلولهای زنده بدن میزبان، این بیماری قدرت حیات و تکثیر دارد و با خروج از بدن، از بین میرود؛ این بیماری از کم سرایتترین بیماریهای عفونی است و خطر جدی محسوب نمیشود. آمار جذام در جهان خوشبختانه...
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیهای از شناسایی 9 مورد جدید ابتلا به جذام طی یکسال گذشته و درمان رایگان مبتلایان در کشور خبر داد.
در ماههای گذشته، جمهوری دموکراتیک کنگو با تشدید درگیری و خشونت مواجه بوده است که منجر به آوارگی گسترده، بیماریهای گسترده و... در این کشور و به ویژه مناطق شرقی آن شده است.
سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است که مردم باید روی کاهش کلی شیرین کننده ها در رژیم غذایی از اوایل زندگی کار کنند، زیرا شیرین کنندههای غیر قندی، ارزش غذایی ندارند.