جمعه 30 آبان 1404

سران قوا بر هوشیاری مقابل خبرسازی و فتنه‌انگیزی دشمن تأکید کردند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سران قوا بر هوشیاری مقابل خبرسازی و فتنه‌انگیزی دشمن تأکید کردند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، نشست مشترک سران قوا روز شنبه به میزبانی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن محسنی‌اژه‌ای برگزار شد.

سران قوای سه‌گانه در نشست مشترک بر ضرورت هوشیاری هر چه بیشتر ملت فهیم ایران در برابر خبرسازی‌های بدون سند و دروغ‌پردازی‌های دشمنان با هدف ایجاد اختلاف میان مسئولان کشور و تشویش اذهان عمومی تأکید کردند.

سران قوا همچنین در این نشست، خبرسازی‌های دروغ و فاقد اعتبار و سند را بخشی از عملیات روانی دشمن و در چارچوب فتنه‌انگیزی‌های اخیر دانستند و تصریح کردند: مراجع ذیصلاح اعتبار اینگونه خبرسازی‌های بی‌اساس را رد کردند و جامعه آگاه و بصیر ایران اسلامی نیز نشان داده‌اند که تحت تأثیر اینگونه جریان‌سازی‌ها که با هدف موج‌سواری و برهم زدن ثبات جامعه صورت می‌گیرد، قرار نخواهند گرفت.

سران قوا همچنین تأکید کردند که لایحه بودجه سال 1402 باید براساس قانون، همزمان با برنامه هفتم بررسی و معطوف به سیاست‌های کلی این برنامه متناسب‌سازی شود.

پایان پیام /

همچنین سران قوا در این نشست

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

محمدباقر قالیباف

سید ابراهیم رئیسی

غلامحسین محسنی اژه ای

سران قوا برنامه هفتم دروغ رسانه‌ای این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
سران قوا بر هوشیاری مقابل خبرسازی و فتنه‌انگیزی دشمن تأکید کردند 2
سران قوا بر هوشیاری مقابل خبرسازی و فتنه‌انگیزی دشمن تأکید کردند 3
سران قوا بر هوشیاری مقابل خبرسازی و فتنه‌انگیزی دشمن تأکید کردند 4