پنج‌شنبه 23 اسفند 1403

سردار آزمون، نامزد بهترین بازیکن هفته مسابقات انتخابی جام جهانی شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سردار آزمون، نامزد بهترین بازیکن هفته مسابقات انتخابی جام جهانی شد

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان را به عنوان نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن هفته مسابقات انتخابی جام جهانی 2022 معرفی کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) طبق روال هفته‌های اخیر، بهترین بازیکن هفته مسابقات انتخابی جام جهانی 2022 را معرفی کرد که در این فهرست 8 نفره نام سردار آزمون، مهاجم تیم ملی کشورمان نیز به چشم می‌خورد.

سایت AFC درباره این بازیکن ایرانی نوشت:

سردار آزمون (ایران)

2 بازی (180 دقیقه)، 2 گل، 7 شوت، یک شوت منجر به پاس گل

با توجه به غیبت مهدی طارمی در ترکیب تیم ملی ایران، فشار روی سردار آزمون برای زدن گل‌های ایران حتی بیشتر از حد معمول بود؛ اما ستاره زنیت نقش مهمی در هر دو پیروزی تیم ملی در هفته گذشته داشت.

او مقابل لبنان در دقیقه 91 گل تساوی را به ثمر رساند و یک بازگشت شگفت‌انگیز دیرهنگام را رقم زد، سپس در دیدار مقابل سوریه گل اول را به ثمر رساند تا تیمش را در فاصله نزدیکی از جام جهانی 2022 قطر قرار دهد.

رقبای آزمون در این نظرسنجی عبارت اند از جونیا ایتو از ژاپن، عبداله الامری از عربستان، سون هیونگ مین از کره جنوبی، مهند سالم از امارات، وو لی از چین، مت رایان سنگربان استرالیا و عمر السوما مهاجم سوریه.

این نظرسنجی روز 20 نوامبر (29 آبان) به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید