یک‌شنبه 2 آذر 1404

سردار مومنی درگذشت آیت الله طبرسی را تسلیت گفت

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سردار مومنی درگذشت آیت الله طبرسی را تسلیت گفت

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار اسکندر مومنی در این پیام آورده است:

ارتحال عالم فرزانه و بزرگوار، مجاهد راه حق، آیت الله حاج شیخ نورالله طبرسی، نماینده سابق ولی فقیه در استان مازندران و از علمای برجسته و شخصیت‌های دینی محبوب استان مازندران موجب تاسف و تاثر شد.

ایشان از همراهان صدیق حضرت امام خمینی (ره) در نهضت اسلامی و قیام ملت علیه رژیم ستمشاهی و از چهره‌های تاثیرگذار در دوران پس از پیروزی انقلاب بود و در سراسر عمر پربرکت خویش به گسترش علوم و معارف اسلامی و ترویج شعائر اهل بیت علیهم السلام اهتمام وافر داشتند.

تلاش‌های مستمر آن عالم ربانی از زمانی که امام جمعه‌ی مردم متدین شهر ساری بودند تا نمایندگی مقام عظمای ولایت و نماینده مردم ولایتمدار استان مازندران در مجلس خبرگان رهبری، برای آحاد مردم استان آشکار و گواه است و بی‌شک فقدان آن عالم بزرگوار، ضایعه‌ای بزرگ برای مردم شریف استان مازندران به شمار می‌آید.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب، روحانیت معزز، مردم شریف استان مازندران، اهالی خطه شهیدپرور استان مازندران، شاگردان و ارادتمندان و به ویژه اهل بیت مکرم ایشان، از درگاه خداوند متعال برای آن عالم ربانی رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبائی مسئلت می‌نمایم.

مواد مخدر استان مازندران امام خمینی سردار مومنی