جمعه 17 اسفند 1403

سرمایه گذاران بازار سهام چقدر سود کردند؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
سرمایه گذاران بازار سهام چقدر سود کردند؟

بررسی بازارها نشان می‌دهد که در تابستان امسال، قیمت طلا 11.3 درصد، سکه 15 درصد، دلار 14.2 درصد و شاخص بورس 18.6درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تابستان 1400 در حالی به پایان رسید که قیمت‌ها نیز در این 93 روز، هر روز داغ و داغ‌تر می‌شد؛ تا جایی که سرمایه‌گذاران هر 4 بازار طلا، سکه، ارز و بورس، از سود بی‌نصیب نبودند. اگرچه به باور کارشناسان، رشد قیمت‌ها در بازار ارز به دلیل اثرگذاری روی سایر بازارهای کالایی، توان خرید را از خریداران می‌گیرد و به عبارتی، قدرت خرید این گروه از سرمایه‌گذاران نیز به تبع پایین خواهد آمد.

با این وجود، بررسی بازارها نشان می‌دهد که در تابستان امسال، قیمت طلا 11.3 درصد، سکه 15 درصد، دلار 14.2 درصد و شاخص بورس 18.6درصد رشد داشته است. به این ترتیب، در این بازه زمانی، پرسودترین بازار کشور، بازار سهام بوده است.

سودآوری 18.6 درصدی سهامداران

رشد 18.6 درصدی شاخص کل بورس در تابستان امسال، حکایت از آن دارد که سرمایه‌گذاران این بازار نسبت به سایر بازارها سود بیشتری را از آن خود کرده‌اند.

آن‌طور که در روند شاخص بورس تهران مشاهده می‌شود، در حالی که بورس تهران ابتدای تابستان را با عدد یک میلیون و 168 هزار و 664 واحد کار خود را شروع کرد، اما در پایان تابستان شاخص روی عدد یک میلیون و 386 هزار و 466 واحد ایستاد.

اما رشد 217 هزار و 802 واحدی شاخص در 93 روز تابستان در حالی است که در این مدت، شاخص حتی وارد کانال یک میلیون و 500 هزار واحد هم شده بود.

نمودار روند تغییرات بورس نشان می‌دهد که ششم شهریورماه، شاخص بورس در رقم یک میلیون و 575 هزار و 762 واحد قرار گرفته بود، اما از آن پس، نتوانست در این کانال بماند و بازار سهام روندی نزولی را تا کانال یک میلیون و 300 هزار واحد طی کرد.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

223227

کد خبر 1561402
سرمایه گذاران بازار سهام چقدر سود کردند؟ 2