سرمایهگذاریهای ویژهای در شبکههای بیگانه علیه ایران انجام میشود
سیدعلی مرندی با اشاره به فضاسازی و شایعهپراکنیهای رسانه های معاند در موضوع کرونا گفت: سرمایهگذاریهای ویژهای در شبکههای بیگانه علیه ایران انجام میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدعلی مرندی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز با اشاره به شایعات رسانههای ضدانقلاب درباره آمار تلفات کرونا در ایران اظهار داشت: گویا بسترهایی برای این موضوع فراهم شده که از جمله آن می توان به کاهش سرمایه های اجتماعی به ویژه طی چند وقت اخیر اشاره کرد.
وی افزود: یکی از نشانه های آن کاسته شدن از میزان محبوبیت رئیس جمهور است که به صورت غیرعادی کاهش یافته بنابراین باید این عوامل بررسی شود، از سوی دیگر مبهم گذاشتن موضوعات زمینه سوءاستفاده بیگانگان را فراهم می کند به گونه ای که برای آن رقمی تخیلی عنوان می کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: همچنین یک باطن گرایی ایرانی وجود دارد که سبب می شود هرچه می بینند فکر کنند گویا باطنی دارد و حقیقت آن پنهان است؛ البته کمبود سواد رسانه ای نیز به این اوضاع دامن زده است.
مرندی گفت: رسانههای بیگانه نظیر بی بی سی، منافقین و... هرکدام یک عدد را اعلام می کنند که صرفا ادعا است و البته با ماهیت رسانه حرفه ای در تضاد بوده زیرا حداقل باید با دو منبع بررسی شود، اما به اذعان خودشان تنها منبع بیمارستانی را ذکر می کنند، بنابراین هر فردی با کمترین سواد رسانه ای در می یابد این رسانه ها نمی توانند اعتماد عمومی را جلب کنند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر اخباری می رسد مبنی بر اینکه سعودی ها سرمایه گذاری های جدیدی در رسانه بی بی سی فارسی انجام داده اند که این ادعاها وجهه ادعاهای این رسانه ها را بیشتر خدشه دار می کند.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: در یک دوره ای آمدنیوز فعال و منشا شایعات بود، اما موقعی که این رسانه تعطیل شد یکباره رسانه های جدید خلق شدند و پمپاژ دروغ و شایعه را انجام دادند و در واقع اعتبار خود را زیر سوال میبرند تا دروغی را جا بیندازند در حالی که قبلا نیاز نبوده است بنابراین این موضوع نشان می دهد قبلا تقسیم کاری انجام شده حالا که یک ضلع مانند آمدنیوز کنترل می شود ضلع دیگر وارد عمل می شود.
مرندی گفت: در کنار باطن گرایی و تضعیف سرمایه های اجتماعی، هجمه تبلیغاتی شدیدی در جامعه انجام می شود که بی سابقه است و میبینیم که بودجه شبکه ایرانی اینترنشنال از بودجه صداوسیما بیشتر است پس در مییابیم سرمایه گذاری های ویژه ای روی شبکه های بیگانه علیه ایران انجام می شود؛ به طور مثال سعودی ها علاوه بر ایندیپندنت فارسی بر روی بی بی سی فارسی هم سرمایه گذاری کرده اند و در واقع از همکاری رسانه ای میان تندروهای دنیا از بن سلمان تا نتانیاهو، جانسون در انگلیس و ترامپ در آمریکا حکایت دارد.
وی عنوان کرد: گفته های این رسانه ها باید تائیدسنجی شود تا دریابیم این ادعاهایی که راجع به کرونا می شود صحیح هست یا خیر که با انجام بررسی کذب بودن ادعاهای آنها روشن خواهد شد.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: تا قبل از این رسانه های ضد انقلاب مطرح می کردند ایران به هیچ وجه پیش از انتخابات بحث کرونا را عنوان نخواهد کرد در حالی که دو روز قبل انتخابات این موضوع در کشور طرح می شود و البته بر روی مشارکت تاثیر جدی می گذارد و بر اساس نظر سنجی ها بیش از 20 در صد مردم مردد بودند که در انتخابات شرکت کنند البته عده ای مشارکت داشتند اما حتی بر روی مشارکت کنندگان هم تاثیر داشت.
وی افزود: هیچ زمانی برای طرح موضوع کرونا مانند زمان قبل انتخابات نیست بنابراین انگیزه ای برای مخفی کاری وجود ندارد از سوی دیگر اگر قصد مخفی کاری وجود داشت اعلام آمار مبتلایان به کرونا مانند دولتمردان آمریکا به یک فرد سیاسی سپرده می شد نه مقامی در وزارت بهداشت در حالی که ترامپ مایک پنس را به عنوان مسئول مقابله با کرونا که تنها حق اعلام آمار مبتلایان را دارد معرفی کرده و این بستر شایعات را فراهم می کند.
مرندی گفت: در ایران به صورت روازنه و شفاف آمارهایی اعلام می شود از سوی دیگر هزینه های مخفی کاری برای نظام و دولت بیشتر است زیرا با توجه به ماهیت متکثر نظام که بخش های مختلف باهم تعارض منافع دارند، منفعت آنها در این است صادقانه آمارها را اعلام کنند بنابراین شکل گیری شایعات نمی تواند منشا عقلانی داشته باشد افزون بر این وارد شدن به فضای شایعات سبب افزایش ترس و گسترش بیماری می شود و در نهایت به ضرر سلامت جامعه تمام می شود.
انتهای پیام /