سه‌شنبه 7 اسفند 1403

سرپرست جدید شهرداری کیلان معارفه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سرپرست جدید شهرداری کیلان معارفه شد

تهران - ایرنا - «محسن اسماعیلی‌مشکین» با حکم شورای اسلامی شهر کیلان و با حفظ سمت بازرسی به سرپرستی شهرداری کیلان منصوب شد.

به گزارش ایرنا، آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید شهرداری کیلان با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و پرسنل شهرداری کیلان برگزار شد.

در این آیین، از زحمات و تلاش‌های «فهیمه امرالهی» که به مدت دو ماه سرپرستی شهرداری کیلان را بر عهده داشت، تجلیل صورت گرفت.

لازم به ذکر محسن اسماعیلی‌مشکین متولد 1344 و دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس حقوق است.

جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مشکین‌شهر، مشاور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل، مشاور شهردار و رئیس بازرسی شهرداری مشکین‌شهر، نماینده حقوقی شهرداری شاهدشهر استان تهران، بازرس انجمن حمایت از زندانیان مشکین‌شهر و مشاور شهردار و رئیس بازرسی شهرداری کیلان از سوابق سرپرست جدید شهرداری کیلان است.

شهرستان دماوند از جمله شهرستان‌های استان تهران و دارای پنج شهر دماوند، رودهن، کیلان، آبسرد و آبعلی است.

*س_برچسب‌ها_س*