سرپرست دانشگاه پیام نور خواستار توجه ویژه به مدرک این دانشگاه شد
سرپرست دانشگاه پیام نور خواستار توجه ویژه به مدرک دانشگاه پیام نور شد و گفت: نگاه برخی از مسئولان به مدارک دانشگاه پیام نور تردیدآمیز است.
سرپرست دانشگاه پیام نور خواستار توجه ویژه به مدرک دانشگاه پیام نور شد و گفت: نگاه برخی از مسئولان به مدارک دانشگاه پیام نور تردیدآمیز است.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم تقی زاده در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام نور که عصر امروز با حضور وزیر علوم برگزار شد، گفت: دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه ایران است، دانشگاهی که 14 هزار کارمند و اعضای هیات علمی در آن مشغول ارائه خدمات هستند. از مجموع 14 هزار نفر، 10 هزار نفر کارمند و 4 هزار نفر به عنوان عضو هیات علمی در این دانشگاه فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: 62 درصد این اساتید در گروه علوم انسانی، 21 درصد در علوم پایه و 17 درصد در علوم فنی مشغول به فعالیت هستند.
تقی زاده با بیان اینکه دانشگاه پیام نور دارای 400 هزار دانشجو است افزود: امسال در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری 158 هزار دانشجو پذیرش شدند که 47 درصد ظرفیت پذیرش دانشجوی مقاطع سه گانه دانشگاه رشد داشته است و این نشان از استقبال خانواده ها از نظام آموزش خاص دانشگاه پیام نور است.
سرپرست دانشگاه پیام نور با اشاره به ماموریت های این دانشگاه گفت: ساماندهی آمایش تا جایی که از دست ما برآید جزو ماموریت های دانشگاه خواهد بود و تبدیل دانشگاه پیام نور به قطب بین المللی آموزش باز و از راه دور از دیگر ماموریت های دانشگاه است که پیگیری خواهد شد.
وی افزود: همچنین توسعه پژوهش های کاربردی و بنیادی، توسعه دیپلماسی علم و فناوری در سطح منطقه و بین المللی، افزایش دانشجویان غیرایرانی از برنامه هایی است که در دانشگاه پیگیری خواهد شد.
تقی زاده گفت: یکی دیگر از برنامه های دانشگاه، افزایش درآمدهای اختصاصی است. با توجه به اینکه بودجه عمومی تعریف شده برای دانشگاه کفاف امور معیشتی و رفاهی اساتید را نمی دهد برای همین به دنبال افزایش درآمدهای اختصاصی هستیم.
سرپرست دانشگاه پیام نور به توسعه رشته های کاربردی و بین رشته ای، توسعه فعالیت های فرهنگی و کرسی های زبان فارسی و اسلام شناسی اشاره کرد و گفت: در حوزه علوم انسانی با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری نسبت به تحول منابع علوم انسانی تحت نظارت شورای تحول فعالیت خواهیم کرد. همچنین به اسناد بالادستی در برنامه های دانشگاه توجه خواهیم داشت.
وی همچنین از وزیر علوم برای ایجاد پارک علم و فناوری دانشگاه پیام نور، حمایت از آزمایشگاههای این دانشگاه تقاضا کرد.
تقی زاده همچنین با اعلام آمادگی این دانشگاه برای تولید محتوای الکترونیکی از وزیر علوم خواست کارگروهی در شورای گسترش و برنامه ریزی وزارت علوم برای صدور مجوز رشته های کاربردی و بین رشته ای این دانشگاه ایجاد شود.
سرپرست دانشگاه پیام نور خواستار عضویت این دانشگاه در شورای گسترش و برنامه ریزی وزارت علوم شد.
وی همچنین با اشاره به مدرک دانشگاه پیام نور افزود: برخی از مسئولان نگاه تردیدآموزی به مدرک این دانشگاه دارند و این به دلیل عدم شناخت آنها از این دانشگاه است. این در حالی است که مدرک دانشگاه پیام نور ترکیبی بوده و از آموزش حضوری و مجازی بدست آمده است.