سمنان جزو سه استان برتر در مقابله با اراذل و اوباش است
سمنان - ایرنا - فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: فعالیت اراذل و اوباش در استان با تلاش جان برکفان نیروی انتظامی به صفر رسیده است و سمنان جزو سه استان برتر در مقابله با این افراد هنجارشکن است.
به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ دوم عبدالله حسنی روز یکشنبه در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت هفته ناجا، ابراز داشت: اراذل و اوباش جرات ایجاد تشویش در اذهان عمومی در جغرافیای استان را ندارند و در صورت تخلف کمتر از 24 ساعت دستگیر خواهند شد.
وی اضافه کرد: تامین امنیت جامعه از وظایف ذاتی نیروی انتظامی و بر هم زدن امنیت جامعه خط قرمز پلیس است و برخورد جدی بدون سپری شدن زمان، رویکرد پلیس در مقابله با هنجارشکنان است.
فرمانده انتظامی استان سمنان بیان کرد: در یک سال گذشته با اتخاذ تصمیمهای راهبردی، تصادفهاچ در استان 28 درصد کاهش یافت.
وی خاطرنشان کرد: در یکسال گذشته تصادفهای منجر به فوت در استان سمنان 30 درصد و تصادفهای منجر به آسیب و جرح در استان 23 درصد کاهش یافت.
وی تصریح کرد: 6 ماه نخست امسال هشت هزار و 145 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان سمنان کشف شد که 50 درصد کشفیات مربوط به محلههای استان است.
حسنی اضافه کرد: مردم استان سمنان در نیمه نخست امسال 42 هزار تماس تلفنی با سامانه 110 پلیس برقرار کردند که میزان تماسها نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش یافت.
فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: 50 درصد از تماسهای تلفنی مردم استان سمنان با سامانه 110 پلیس منجر به اقدام های عملیاتی شد.
وی اظهار داشت: پلیس به منظور تسریع و ارتقای عملکرد، هوشمندسازی را در اولویت کاری خود قرار داده و اکنون تمام لباسهای پلیس مجهز به دوربین است.
وی استقرار یگان پهپادی به منظور تامین امنیت کویر، مدیریت بحران و ترافیک در استان سمنان را از دیگر اقدام های انجام شده برای هوشمند سازی پلیس در تراز جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.
فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: امسال بیش از 40 برنامه برای گرامیداشت هفته ناجا در استان برنامهریزی شده است.
برنامه های هفته گرامیداشت ناجا امسال از 27 مهرماه تا دوم آبان برگزار می شود و شعار هفته ناجا برای امسال با هم برای امنیت و سلامت نامگذاری شده است.
*س_برچسبها_س*