سهم استان مرکزی از آزمونهای استخدامی جدید کشور 2 و سه صدم درصد است
اراک - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: سهم این استان از آزمونهای استخدامی جدید کشور 2 و سه دهم درصد در سال جاری تعیین شده است.
«رقیه یادگاری» روز دوشنبه در نشست شورای توسه و مدیریت استان مرکزی افزود: سهم استان مرکزی در آزمون فراگیر هشتم دولت تدبیر و امید 873 نفر است که 728 نفر آن معادل 83 درصد مربوط به آزمون استخدامی آموزش و پرورش است.
وی بیان کرد: 565 نفر از این سهمیه آزمون معادل 64 و 71 درصد برای داوطلبان آزاد، 280 نفر معادل 32 و هفت دهم درصد برای خانواده ایثارگران و 28 نفر معادل سه و 2 دهم درصد برای توانخواهان استان در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ادامه داد: زمان برگزاری این آزمون آبان ماه اعلام شده بود اما، بهدلیل شرایط کرونایی به آذرماه جاری موکول شده است.
یادگاری تصریح کرد: سهم این استان در آزمون فراگیر ششم و هفتم نیز یکهزار و 863بود که در این رابطه یکهزار و 412 مورد پذیرفته شده و 18 نفر در حال گزینش هستند و 423 نفر نیز جذب نشدهاند که بیشتر مربوط به دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش بوده است.
وی عنوان کرد: سهم استان مرکزی از آزمونهای فراگیر استخدامی یکم تا پنجم در دولت تدبیر و امید 2 هزار و 500 نفر بوده که 2 هزار و 200 نفر آن جذب شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی افزود: 73 درصد از سهمیه تعیین شده در آزمون یکم تا پنجم، مربوط به داوطلبان آزاد بوده، حدود یک درصد برای معلولان و بقیه برای خانواده ایثارگران بوده است.
استان مرکزی با دارا بودن 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
*س_برچسبها_س*