سهم اندک تولید و فروش نوشت افزارهای اسلامی / رد پای دیگری از ورود تهاجم فرهنگی به مدارس
با وجود برخورداری کشور از تمدنی کهن و با وجود داشتن اسطوره های فرهنگی و مذهبی همچنان سهم تولید و فروش نوشت افزارهای اسلامی بسیار اندک است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، هرساله اواخر شهریور ماه بازار خرید لوازم التحریر داغ می شود و همچنان شور و اشتیاقی میان دانش آموزان برای خرید وجود دارد هرچند که با گرانی این اقلام و با لحاظ مسائل معیشتی، بازار فروش لوازم التحریر چنگی به دل نمی زند اما باز هم والدین دانش آموزان ناگزیر از خرید اقلام ضروری هستند.
در میان اقلام عرضه شده برای دانش آموزان به عنوان آینده سازان مملکت جای خالی اسطوره های فرهنگی و مذهبی بیداد می کند حتی شاهد ترویج الگوها و شخصیت های غربی از طریق نوشت افزارهای موجود در بازار هستیم.
عدم استقبال از نوشت افزارهای اسلامی دلایل متعددی چون ضعف مدیران فرهنگی در معرفی الگوهای ایرانی، انفعال رسانه ای و حتی انجام تبلیغات برای الگوسازی شخصیت های غیر ایرانی و صد البته ضعف متولیان امر در تولید برنامه های ارزشی برای کودکان و نوجوانان دارد که امیدواریم با توجه به پیامدهای غفلت مسئولان فرهنگی این موضوع به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
ضرورت حمایت از تولید نوشت افزارهای اسلامی توسط مسئولان
حجت الاسلام احمد حسین فلاحی در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: موضوع تولید نوشت افزارهای اسلامی در کشور درحال توسعه است و البته باید از سوی وزارتخانه های مختلف از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش مورد حمایت قرار گیرد.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: باید هریک از وزارتخانه ها ارزش های مرتبط را در تولید نوشت افزارهای اسلامی عرضه کنند.
فلاحی خاطرنشان کرد: وزارت دفاع باید در راستای معرفی شهدای مدافع حرم و ارزشهای دفاع مقدس به مجموعه های جوان کمک کند تا مورد رضایت رهبر انقلاب قرار گیرد.
وی افزود: دشمنان سالها تلاش کردند تا فرهنگ غربی را در جامعه ترویج دهند ما نیز اکنون باید با همان شیوه به ترویج استفاده از نوشت افزارهای اسلامی بپردازیم.
هزینه تولید نوشت افزارهای اسلامی بسیار بیشتر است
محمد تقی زرشکیان در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: وضعیت بازار فروش لوازم التحریر دلیل گرانی اقلام، هنوز به رونق مطلوب نرسیده است.
وی با بیان اینکه عمدتا لوازم التحریر موجود در بازار ایرانی هستند، افزود: اقلام لوازم التحریر افزایش قیمت داشته اند تا جایی که نرخ برخی اقلام تا 20 درصد هم رشد کرده است.
زرشکیان گفت: به دلیل وضعیت نابه سامان ارزی و مشکلات تولید در کارخانه جات تولید لوازم التحریر از نظر افزایش هزینه های کارگری و.. نرخ این اقلام درحال تغییر است.
نائب رئیس اتحادیه کتابفروشی های کرمانشاه گفت: با توجه به گرانی اقلام لوازم التحریر وضعیت فروش آن قابل توجه نیست.
زرشکیان با بیان اینکه مسئولان در اعمال سود برای واحدهای صنفی بازنگری کنند، تصریح کرد: سود واحدهای صنفی بسیار جزئی است و تکافوی زندگی همکاران را نمی دهد به گونه ای که اگر فروشندگان صنف لوازم التحریر بخواهند با این سود کار کنند نمی توانند زندگی خود را اداره کنند و اگر بخواهند گران فروشی کنند شایسته نیست و بازرسان نیز با آنها برخورد خواهند کرد.
وی با بیان اینکه اجناس خارجی چندانی در بازار موجود نیست، عنوان کرد: واردات بسیاری ازکالاها که دارای مشابه تولیدات داخلی هستند، ممنوع اعلام شده است.
زرشکیان خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت موجود در جامعه بیشتر دانش آموزان مقاطع ابتدایی نوشت افزارهای دارای تصاویر شخصیتهای کارتونی را انتخاب می کنند البته از نوشت افزارهای اسلامی مزین به تصاویر شهدا هم تا حدودی استقبال می شود.
نائب رئیس اتحادیه کتابفروشی های کرمانشاه گفت: هزینه تولید نوشت افزارهای اسلامی بسیار بیشتر است زیرا تولید با تیراژ کمتر سبب افزایش هزینه های تولید و گرانی محصول خواهد شد.
زرشکیان تصریح کرد: در سطح استان کرمانشاه کارخانه های تولید مداد، کاغذ و دفتر فعالیت دارند که البته کارخانه تولید دفتر تنوع چندانی ندارد بلکه عمدتا به چاپ طرح های کلاسیک می پردازد.
وی عنوان کرد: تبلیغات رسانه ای حاکم بر جامعه درصدد معرفی نوشت افزارهای اسلامی نیست و از سوی دیگر در کارتونها عموما شخصیتهای فرهنگی وجود ندارد همین موضوع سبب گرایش کودکان به سمت نوشت افزارهای مرتبط با شخصیتهای کارتونی می شود.
زرشکیان گفت: صنف لوازم التحریر فروشان با مشکلات عدیده ای مواجه است از جمله با آغاز فصل کاری اگرچه 250 واحد عرضه کننده لوازم التحریر در کرمانشاه فعالیت می کند حدود چهار هزار نفر در این ایام به عرضه لوازم التحریر می پردازند درنتیجه بازار فروش واحدهای صنفی مذکور دچار رکود می شود.
وی با بیان اینکه تغییر شغل واحدهای صنفی از جمله معضلات صنف کتابفروشی ها است، افزود: دستفروشان هم علاوه بر کساد کردن بازار لوازم التحریر فروشان، سبب اختلال در رفت و آمد مردم می شوند.
نائب رئیس اتحادیه کتابفروشی های کرمانشاه گفت: دستگاه های دولتی به معضلات صنف کتابفروشی ها توجهی نمی کنند درحالی که اتاق اصناف باید حافظ منافع اصناف باشد.
به گفته زرشکیان حتی تداخل صنفی و فعالیت دستفروشان با توجه به کسادی بازار لوازم التحریر فروشان سبب ایجاد درگیری میان آنها می شود.
به گزارش مرصادنیوز، معرفی اسطوره های وطنی از جمله شعرا، نویسندگان اساتید، شهدا و... و الگوسازی برای دانش آموزان کشور اسلامی ایران سبب مانوس شدن آینده سازان مملکت با چنین شخصیت هایی خواهد شد که گامی در راستای تربیت دانش آموزان طراز انقلاب محسوب می شود.
انتهای پیام /