سه بازیکن قلعه نویی ممنوع الخروج شدند
کاروان گل گهر سیرجان در حالی بامداد روز گذشته برای برپایی اردوی آماده سازی خود به ترکیه سفر کرد که سه بازیکن این تیم به دلیل ممنوع الخروج شدن، نتوانستند شاگردان قلعه نویی در این سفر همراهی کنند.
سه بازیکن گل گهر به دلیل ممنوع الخروجی از همراهی این تیم در سفر به ترکیه بازماندند.
کاروان گل گهر سیرجان در حالی بامداد روز گذشته برای برپایی اردوی آماده سازی خود به ترکیه سفر کرد که سه بازیکن این تیم به دلیل ممنوع الخروج شدن، نتوانستند شاگردان قلعه نویی در این سفر همراهی کنند.
شایان مصلح، بهنام برزای و محمد خدابنده لو سه بازیکنی بودند که در فرودگاه به آنها اعلام شد ممنوع الخروج هستند و نمی توانند همراه گل گهر به ترکیه بروند.
گفته می شود ممنوع الخروجی این سه بازیکن بی ارتباط با موضع گیری های آنها در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پیرامون اتفاقات اخیر کشور نبوده است. باشگاه گل گهر روز گذشته در اعلام خبر پرواز بازیکنان این تیم به استانبول از انتشار موضوع جا ماندن این سه بازیکن خودداری کرد تا بدون سر و صدا پیگیر حل مشکل مصلح، برزای و خدابنده لو باشد.
امیر قلعه نویی امیدوار است این سه بازیکن هرچه زودتر مشکل ممنوع الخروجی شان حل شود و با سفر به ترکیه به اردوی آماده سازی گل گهر بپیوندند اما طبق آخرین اخبار رسیده به رسانه طرفداری تا این لحظه همچنان مشکل پا برجا است.
منبع: خبر ورزشی هم اکنون دیگران می خوانند-
ماجرای مرگ و رها کردن زن جوان مقابل بیمارستان در ازنا چیست؟
-
تعطیلی پنجشنبهها به کجا رسید؟ | جزییات تازه از تعطیلی دو روزه آخر هفته
-
ماجرای 3 نامه سیدمحمد خاتمی به رهبری | پاسخ رهبر انقلاب چه بود؟
-
دانشجوی دانشگاه تهران که خودکشی کرده بود، درگذشت | فیلم محل حادثه منتشر شد + ویدئو و صوت
-
مرگ مشکوک دختر جوان در سلماس | مردم به شایعات توجه نکنند، با اسلحه شکاری خودکشی کرد!
-
ماجرای مسمومیت 50 دانشآموز در مدرسه امام حسین (ع) چه بود؟
-
قتل ناموسی دختر 17 ساله اهوازی به دست پدرش