سوء استفاده شیادان از مردم با درج آگهی استخدام
معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا از شهروندان خواست که آگهیهای استخدام برای کاریابی را با دقت بررسی کنند تا در دام شیادان نیفتند.
سرهنگ شهاب امینی معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هر از گاهی شاهد انتشار آگهیهای غیرواقعی توسط افراد فرصت طلب و شیاد در محلهای درج آگهی استخدام هستیم.
وی افزود: درج آگهیهای استخدام در معابر، جراید و فضای مجازی دلیلی بر صحت آنها نیست و هموطنان باید در ارائه اطلاعات شخصی خود دقت لازم را به عمل آورند.
سرهنگ امینی تصریح کرد: آگهیهای تفکیک شده جنسیتی، درخواست اطلاعات غیر ضروری (عکس شخصی و...)، پیشنهادهای فریبنده و حقوقهای غیر متعارف، ممکن است دامی برای متقاضیان کار باشد و درج صرفا یک شماره تلفن یا آدرسهای گمراه کننده، دلیل مناسبی برای استعلام از مراجع مربوطه یا بررسی آگاهانه موضوع به شمار میرود.
وی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی ناجا به صورت مستمر نسبت به رصد اوضاع اقدام میکنند، افزود: هموطنان هم باید جوانب احتیاط را رعایت کرده و قبل از هرگونه اقدامی، پیامدهای منفی اعتماد به افراد ناشناس را مورد توجه قرار دهند.
به گفته معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا هموطنان برای یافتن شغل مناسب به سایتها، موسسات مشاوره شغلی و کاریابی معتبر و دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه کرده و هرگونه موارد مشکوک را در اسرع وقت با مرکز فوریتهای پلیسی 110 درمیان بگذارند.
بیشتربخوانید
- اطلاعیه استخدام فارغ التحصیلان رشته روانشناسی و مشاوره در نیروی انتظامی
- هشدار پلیس؛ جدیدترین روش سرقت از منازل در روزهای کرونایی
- دستگیری 12 جوان گرفتار شده در شرکت هرمی
انتهای پیام /