سوتزنی | کلاهبرداری با ترفند گرفتن بیعانه پیش از بازدید در فروش اینترنتی املاک
به گزارش خبرگزاری فارس، نیروی انتظامی و معاونت پیشگیری از جرم قوه قضائیه همواره در فروشگاههای اینترنتی تاکید دارند، شهروندان قبل از هرگونه معامله و پرداخت وجه از صحت کالا و خدمات ارائه شده اطمینان کافی پیدا کنند.
علیرغم تاکیدات فوق، همچنان افراد سودجو با فریب مردم اقدام به کلاهبرداری در فروشگاههای اینترنتی کرده و از طریق تبلیغات خاص سرمایههای شهروندان را سرقت میکنند.
براساس گزارشاتی که تعدادی از شهروندان تهرانی در سامانه سوتزنی خبرگزاری فارس ثبت کردهاند، فردی به نام سعید صادقی خود را مشاور یکی از واحدهای صنفی املاک در منطقه 5 تهران معرفی کرده و در فروشگاه اینترنتی دیوار، یک واحد مسکونی 65 متری را با قیمت پایینتر از عرف تبلیغ کرده بود.
به خاطر شرایط مناسب و قیمت پایین واحد آپارتمانی مذکور، نفرات زیادی با کلاهبردار نامبرده تماس گرفته و درخواست بازدید ملک را مطرح میکنند، اما وی در جواب مشتریان به تعداد زیاد متقاضی اشاره کرده و شرط قرار گرفتن در اولویت معامله را پرداخت بیعانه بیان میکند.
در راستای ترفند کلاهبرداری فوق، تعدادی از افراد مبلغ 400 هزار تومان را به حساب سعید صادقی واریز کرده و قرار بازدید ملک را هماهنگ میکنند، اما پس از مدتی کلاهبردار مذکور تلفن تماس خود را از دسترس خارج کرده و مشتریان با مغازه املاک مورد اشاره فرد سودجو ارتباط برقرار میکنند که مشخص میشود نامبرده هیچ ارتباطی با املاکی مذکور نداشته و نام یک املاکی در منطقه را صرفا برای اطمینان مشتریان اورده است..
برای کسب اطلاعات بیشتر با «حسن ز» یکی از مالباختگان گفتوگو میکنیم که وی در همین رابطه اظهار کرد: با توجه به پایین بودن قیمت واحد مسکونی تبلیغ شده و شرایط مناسب آن، به هر نحوی میخواستم که آن ملک را معامله کنم، به همین خاطر بلافاصله درخواست فرد مذکور را برای پرداخت بیعانه 400 هزارتومانی انجام دادم، اما وی راه ارتباطی خود را در وقت بازدید با من قطع کرد و متوجه کلاهبرداری او شدم.
همچنین با مجموعه مشاوره املاکی که سعید صادقی خود را کارمند آن میدانست، ارتباط گرفتیم که «فرزاد م» مدیر آن مجموعه هرگونه همکاری با فرد مذکور را رد کرده و گفت: پس از اقدام فرد کلاهبردار حدود 10 نفر با بنده تماس گرفتند و از طرف فرد سودجو تقاضای بازدید ملک مدنظر را داشتند، که بعضی از آنها هم هزینه پرداخت کرده بودند.
وی در ادامه اضافه کرد: سعید صادقی در تبلیغ خود در فروشگاه اینترنتی دیوار، آدرس مکانی املاک ما را ثبت کرده بود و از طرفی خود را به مشتریان مشاور ما جا زده بود، در حالی که تا حالا فرد کلاهبردار را ندیدهایم و از طرفی واحد مسکونی مذکور وجود خارجی ندارد.
در مجموع، همانطور که بارها نیروی انتظامی و دستگاههای قضایی تاکید کردهاند، باید قبل از پرداخت وجه بابت کالا و خدمات ارائه شده در سایتهای اینترنتی، بر صحت آنها مطمئن شویم، از طرفی از قوه قضائیه با همکاری سایت دیوار میخواهیم که با شناسایی و برخورد با فرد کلاهبردار، هزینههای سرقت شده به صاحبان برگردانده شود.
انتهای پیام /