دوشنبه 27 اسفند 1403

سودای ترکیه برای تقویت حضور نظامی خود در شمال سوریه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
سودای ترکیه برای تقویت حضور نظامی خود در شمال سوریه

اقتصادنیوز: نیروهای ارتش ترکیه ایجاد یک پایگاه نظامی در فرودگاه نظامی «منغ» در جنوب شهر اعزاز در استان حلب را آغاز کرده‌اند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، منابع نظامی به العربی الجدید گفتند، نیروهای ترکیه تجهیز فرودگاه نظامی «منغ» از طریق وارد کردن خودروهای زرهی، تجهیزات لجستیکی و ماشین‌آلاتی برای ساخت و ساز در داخل فرودگاه را شروع کرده‌اند. پایگاه جدید با گذشت زمان محور اصلی شمال استان حلب خواهد بود.

این منابع تأکید کردند که نیروهای ترکیه اخیرا اقدام به بازرسی پایگاه فرودگاه تیفور در حومه شرقی حمص کرده‌اند اما تجهیزات نظامی وارد آن نشده است.

گروه‌های مسلح سوری مورد حمایت ترکیه دسامبر 2024 فرودگاه نظامی منغ را اشغال کردند.

خبر مرتبط پشت پرده رقابت ایران و ترکیه؛ از قفقاز جنوبی تا جاده توسعه / خیز آنکارا برای هم‌صدایی با بغداد، دوحه و باکو

اقتصادنیوز: به ادعای ناظران، بعد از تحولات شام، روابط تهران و آنکارا تحت تاثیر قرار گرفته؛ دو بازیگری که پیشتر رقیب بودند و حالا رقابتشان عریان شده است. از همین رو، از قفقاز جنوبی تا خلیج فارس خواه در حوزه ژئوپلتیکی و خواه در حوزه انرژی شاهد رویارویی دو قدرت منطقه هستیم، هرچند نمی‌توان همکاری و هم‌صدایی میان این دو کشور را منکر شد.

پیش از این نیز منابع نظامی سوری اعلام کرده بودند احتمالا ترکیه نیروهایی را در مناطق جدیدی در مرکز و جنوب سوریه مستقر کند.

به گفته این منابع، نیروهای ترکیه در منطقه ادلب آماده انتقال برخی نقاط نظامی خود به حومه حمص در مرکز سوریه و حومه دمشق و قنیطره در غرب و جنوب سوریه هستند.

خبر مرتبط اعلام آمادگی ترکیه برای میانجی‌گری در جنگ اوکراین

اقتصادنیوز: ترکیه برای میانجی‌گری در جنگ اوکراین اظهار آمادگی کرد.

81 نقطه نظامی ترکیه در منطقه ادلب در شمال غرب سوریه واقع هستند که بیشتر آن‌ها در منطقه جبل الزاویه در جنوب ادلب است. منطقه پادگاه المسطومه در حومه جنوب غرب ادلب و فرودگاه تفتناز در حومه شمال شرقی ادلب از مهم‌ترین مقرهای نظامی ترکیه در شمال غرب سوریه هستند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
سودای ترکیه برای تقویت حضور نظامی خود در شمال سوریه 2
سودای ترکیه برای تقویت حضور نظامی خود در شمال سوریه 3