یک‌شنبه 25 مرداد 1405

سوگواره یاس نبوی در مساجد کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سوگواره یاس نبوی در مساجد کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود

یاسوج - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سوگواره یاس نبوی بمناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه فردا پنجشنبه در تعدادی از مساجد مناطق شهری و روستایی این استان برگزار می شود.

حجت الاسلام سید رضا افتخاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سخنرانی با موضوع فضائل اخلاقی و ابعاد شخصیتی دختر نبی مکرم اسلام (ص) به همراه مداحی، نوحه سرایی، عزاداری و سینه زنی برای گرامیداشت سالروز شهادت بی بی 2 عالم در این سوگواره ها برگزار خواهد شد.

وی افزود: پنج مسجد شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد شامل امام حسین (ع)، میدان شهدا، صاحب الزمان (عج)، سید الشهدا (ع) و امام حسن عسکری (ع) نیز عصر فردا پنجشنبه پس از اقامه نماز مغرب و عشا میزبان سوگواره یاس نبوی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دعوت می شود که قشرهای مختلف مردم استان به طور گسترده در این سوگواره ها حضور یابند.

حجت الاسلام افتخاری عنوان کرد: برنامه های متنوع مذهبی و فرهنگی در دهه فاطمیه اول و دوم امسال در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.

وی ابراز داشت: برخی از این برنامه ها شامل همایش مادران فاطمی در روز چهارم بهمن ماه در مصلای امام خمینی (ره) شهر یاسوج، تجمع هیأت های مذهبی در روز نهم بهمن ماه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهر یاسوج، پیاده روی از حرم امامزاده عبدالله (ع) تا حرم امامزاده مختار (ع) شهرستان بویراحمد، شب شعر فاطمی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد و نواختن زنگ فاطمی در 100 مدرسه پسرانه و دخترانه هر سه مقطع تحصیلی مناطق شهری و روستایی استان است.

حجت الاسلام افتخاری گفت: لازم است که تمامی امکانات و ظرفیت های کهگیلویه و بویراحمد برای برگزاری هر چه باشکوه تر این برنامه ها به کار گرفته شود.

فردا پنجشنبه 19 دی ماه 1398 مصادف با 13 جمادی الاول بنا به روایتی سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) است.

دهه فاطمیه اول امسال از 16 تا 26 دی ماه و دهه فاطمیه دوم نیز از هفت تا 16 بهمن ماه خواهد بود.

سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در سال 1398 نیز 9 بهمن ماه است.

*س_برچسب‌ها_س*