شرکت تعاونی ویژه صنعتگران به زودی ثبت می شود / صنایع دستی چشم انداز آتی اقتصاد رو به رشد در سیستان و بلوچستان
علیرضا جلالزایی گفت: به دنبال این هستیم که با ثبت یک شرکت تعاونی خوب در قالب یک سندیکا یا انجمن و سیستمی که حمایت کننده صنعتگران باشد آن ها حمایت شوند و خواسته ها و نیازهای خود را از طریق این شرکت تعاونی پیگیری کنند و صنایع دستی استان را رونق دهند و تولیدات را با شکل و شمایل به روز به سرانجام برسانند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا جلالزایی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان به خبرنگار عصرهامون بیان کرد: صنایع دستی چشم انداز آتی اقتصاد رو به رشد در سیستان و بلوچستان است و توانسته زمینه ای را ایجاد کند که تولیدات صنعتگران این حوزه در ایران اسلامی و خارج از مرزها طرفدارانی داشته باشد.
وی ضمن تبریک فرا رسیدن 10 ژوئن و روز صنایع دستی عنوان کرد: برنامه هایی را برای روز و هفته صنایع دستی تدارک دیده ایم که برگرفته از نگاه خوب همه صنعتگران و دغدغه مندان این حوزه است. این مقام مسئول اظهار کرد: تلاش می شود با برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی در سیستان و بلوچستان و خارج استان با رعایت پروتکل های بهداشتی شرایطی را فراهم کنیم تا صنعتگران بتوانند تولیدات خود را در این آوردگاه به نمایش بگذارند و به فروش برسانند. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: تلاش می شود صنایع دستی استان در استان های دیگر هم به نمایش گذاشته شود، در این زمینه با استان اصفهان رایزنی و در میدان نقش جهان مکانی به نام صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است تا تولیدات صنایع دستی استان به آن جا برود و به فروش برسد. جلالزایی اظهار کرد: نظیر این کار در تهران و دیگر استان ها هم به انجام رسیده است تا بتوانیم تولیدات صنایع دستی سیستان و بلوچستان را به بهترین شکل به نمایش بگذاریم و زمینه برای فروش آن ها فراهم شود. وی عنوان کرد: همچنین تلاش شده صنعتگران استان بتوانند تولیدات صنایع دستی خود را در محصولات ایران خودرو به نمایش بگذارند که سوزن دوزی بلوچستان و خامه دوزی سیستان بر روی جلد پوشاننده قرآن مجید به نمایش گذاشته شود. این مقام مسئول اظهار کرد: تلاش می شود صنایع دستی سیستان و بلوچستان را در قالب نمایشگاه های بین المللی به نمایش بگذاریم که این نمایشگاه ها می تواند تاثیرات خوبی بر تولیدات صنایع دستی استان داشته باشد. مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: به دنبال این هستیم که با ثبت یک شرکت تعاونی خوب در قالب یک سندیکا یا انجمن و سیستمی که حمایت کننده صنعتگران باشد آن ها حمایت شوند و خواسته ها و نیازهای خود را از طریق این شرکت تعاونی پیگیری کنند و صنایع دستی استان را رونق دهند و تولیدات را با شکل و شمایل به روز به سرانجام برسانند. جلالزایی گفت: یکی از اقداماتی که در دوران پساکرونا انجام می شود برگزاری دوره های آموزشی است که ظرفیت های صنعتگران را به دانش ملی و جهانی نزدیک تر کند تا تولیدات آن ها در قالب شکل و شمایل جدید و بسته بندی شکیل بتواند دغدغه ها را رفع کنند. انتهای پیام /