شریعت: نظام سلطه برای برای پیشبرد اهداف شوم خود اسلامهراسی را دستاویز قرار داده است
به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس، عفت شریعتی مدیر کل امور بانوان مجمع جهانی تقریب و نماینده مجلس شورای اسلامی و حجتالاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور روحانیت، در وبینار سی و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی که به مناسبت هفته وحدت برگزار شد، به سخنرانی پرداخت.
شریعتی در این وبینار تمدن نوین اسلامی را به کمک همدلی، همراهی و وحدت مسلمانان جهان در حال شکلگیری دانست و گفت: خداوند در آیه 5 سوره قصص فرموده «وَنُریدُ أَن نَمُنَ عَلَیالَذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَ نَجعَلَهُم أَئِمَهً وَ نَجعَلَهُمُ الوارِثینَ» که یعنی جهان بشری در پرتو قرآن، وحدت، عترت پیامبر صل الله علیه و آله و سلم و همدلی همه مسلمانان در آستانه تمدن عظیم جهانی است.
نظام سلطه برای برای پیشبرد اهداف شوم خود اسلامهراسی را دستاویز قرار داده
مدیر کل امور بانوان مجمع جهانی تقریب در ادامه بیان کرد: در حال حاضر بر کسی پوشیده نیست که نظام سلطه و دشمنان اسلام، برای پیشبرد اهداف شوم خود اسلامهراسی را دستاویز قرار داده، اما آنها بیتردید راه به جایی نمیبرند چرا که عظمت اسلام جهانشمول و روزافزون است.
وی توضیح داد: امروزه مسلمانان جهان در پرتو قرآن، سنت و عترت پیامبر صل الله علیه و آله و سلم در مسیر تعالی گام بر میدارند. کشورهای اسلامی و جامعه بشریت نیز با همدلی و همراهی در ابعاد مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و سیاست دیانتی پیشگام هستند و ایران اسلامی طلایهدار این عظمت است.
همدلی مسلمانان زمینهساز تحقق تمدن نوین اسلامی است
شریعتی تصریح کرد: وحدت مسلمانان به افزایش عظمت علمی و فرهنگی آنها انجامیده و هر چقدر کشورهای مسلمان به هم نزدیکتر و همراهتر باشند، زمینه پیشبرد اهداف را بیشتر تسهیل میکنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروزه این همدلی در سرزمینهای مختلف خود را نشان میدهد، بیان کرد: مسلمانان با سلایق مختلف از طریق برنامههای مخصوص با یکدیگر همدلی، همراهی و همافزایی دارند. این امر میتواند آنها را در مسیر تحقق تمدن نوین جهان اسلام پیش ببرد.
وی افزود: این که امروز دشمنان اسلام، آمریکای جهانخوار، اسرائیل غاصب و مزدوران آنها از طریق اقدامات تروریستی قصد ضربه زدن به مسلمانان و اسلام را دارند، روشن کننده این است که اسلام عظمتی جهانشمول داشته و این عظمت باعث ترس آنها شده است؛ چرا که اسلام راستین و وحدت مسلمانان در ابعاد مختلف، نقشههای شوم نظام سلطه را نقش بر آب میکند.
سرمایه وحدت اسلامی فرمایشات مقام عظمای ولایت است
شریعتی اظهار داشت: پشتوانه وحدت اسلامی دستاوردهای نظام ولایی بوده و سرمایه آن فرمایشات مقام عظمای ولایت است. امروز در ایران سرمایههایی مانند حاج قاسم فراوان هستند. جوانان سلحشور و با ایمان و دانش پشتوانه عامل وحدت جهان اسلام هستند. عظمت جهان اسلام نیز در گرو این وحدت است.
مدیرکل امور بانوان مجمع جهانی تقریب در پایان اعلام کرد: امیدواریم این همایش آینه تمامنمای همدلی و وحدت مسلمانان باشد؛ چرا که این وحدت پشتوانهای برای همه کشورهای جهان اسلام است و زیر سایه آن میتوانیم به ظهور تمدن نوین جهان اسلام امید داشته باشیم.
برای ایجاد وحدت نیازمند مسائل مشترک هستیم
در ادامه وبینار حجتالاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی که نماینده رئیس جمهور در امور روحانیت است، وحدت را یکی از مهمترین اصول قرآنی برای اقتدار امت اسلامی دانست و گفت: برای اینکه امت اسلامی به قدرت برسد و بتواند در مقابل هجمههای نظامی، فرهنگی و اقتصادی دشمن مقاومت کند، به اتحاد نیازمند است.
وی در ادامه ضمن اشاره به آیه «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَقوا» گفت: مسلمانان برای ایجاد وحدت به مسائل مشترکی نیاز دارند که دغدغه اقشار و جریانات درون امت اسلامی باشد. یکی از این مسائل، مسائل اخلاقی است. فروپاشی کانون خانواده، از بین رفتن ارزشهای اخلاقی حاکم بر جوامع اسلامی، از بین رفتن احترام متقابل انسانها به یکدیگر و... از جمله مسائل انسانی است که امروز به واسطه هجمه فرهنگ غرب در معرض تهدید جدی قرار گرفته است.
امت اسلام باید برای سایر مذاهب و مکاتب نیز نجاتبخش باشد
حاج ابوالقاسم در ادامه گفت: مشکلات مسلمانان امروز مربوط به اعتقاداتشان نیست بلکه مربوط به خانواده، فضای مجازی و از بین رفتن ارزشهای اخلاقی است که هم شیعیان و هم اهل تسنن از این مسائل رنج میبرند. این مسائل مشترک نیازمند اتحاد بیش از پیش جهان اسلام است.
نماینده رئیس جمهور قرآن را ذخیره گرانقدر و میراث گرانبهای اسلام دانست و افزود: جهان اسلام از تعالیم پیامبر اسلام صل الله علیه و آله و سلم که توسط اهل بیت علیهمالسلام و صحابه پیغمبر (ص) به مسلمانان منتقل و بازگو شده، برخوردار است. جهان اسلام باید با کنار گذاشتن مسائل اختلافی و توجه به مسائل مشترک در حوزههای اخلاق و زندگی اجتماعی، راه حلهایی را برای عبور امت اسلام از بحران اجتماعی طراحی کرده و برای سایر انسانها در سایر مذاهب و مکاتب نیز نسخهای نجاتبخش به شمار رود.
پایان پیام /