شناسایی 2282 بیمار جدید کرونایی در کشور / استان خوزستان همچنان در وضعیت قرمز است
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت.
به گزارش مشرق، کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران، اظهار کرد: از دیروز تا امروز 10 خرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2 هزار و 282 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد.
جهانپور تصریح کرد: از بین مبتلایان جدید، 435 مورد بستری و 1847 بیمار به صورت سرپایی خدمات رسانی شدند. مجموع بیماران کووید19 در کشور به 148 هزار و 950 نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 57 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند. مجموع جان باختگان این بیماری به 7 هزار و 734 نفر رسید.
استان خوزستان همچنان در وضعیت قرمز است
جهانپور ادامه داد: خوشبختانه تاکنون 116 هزار و 827 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. 2533 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
او با بیان اینکه تاکنون 915 هزار و 998 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است، گفت: وضعیت استان خوزستان، همچنان قرمز است. در حال حاضر، استانهای آذربایجان شرقی و غربی، لرستان، کردستان، کرمانشاه، اصفهان و هرمزگان در وضعیت هشدار قرار دارند.