شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا
شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا
دنیای اقتصاد نوشت: اظهارات روز گذشته وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره «قیمتگذاری خودرو» جدا از اینکه سیگنال افزایش قریبالوقوع قیمت کارخانهای خودروها را ارسال کرده، بهنوعی سند جدید احتکار خودروسازان نیز محسوب میشود.
علی مطهری در مصاحبه ای با عصر ایران گفت: اگر ما به اینجا برسیم که به طور قطعی باید در انتخابات شرکت بکنیم، این واقعا به خاطر وظیفه شرعی و اجتماعی است. با همه انتقاداتی که ما به نظام جمهوری اسلامی داریم، ولی بالاخره اصل این نظام باید حفظ و اصلاح بشود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یکصد و چهل و نهمین نشست کمیسیون شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست دبیر شورا و با حضور مسئولان دستگاههای ذیربط با موضوع «صرفهجویی منابع ارزی و افزایش تولید داخلی و حمایت از بازرگانان وتولیدکنندگان کالاهای اساسی» و «رد دیون سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح» در محل دبیرخانه شورا برگزار شد. نماینده وزارت کشاورزی از کاهش هزینهها و افزایش...
انتقاد از هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، که از سال 1396 دامنه نظارت خود را بر مصوبات مجلس شورای اسلامی افزایش داده، باز هم از تریبون مجلس علنی شد و اینبار محمدباقر قالیباف هم در صف منتقدان قرار گرفت.
وزارت صمت در تلاش است با حذف قیمتگذاری دستوری، تعیین قیمت را به هیاتمدیره خودروسازان واگذار کند. اولین قدم در این زمینه عبور از شورای رقابت است. بر این اساس مسوولان صنعتی کشور دو مسیر برای آزادسازی قیمت پیشرو دارند؛ مسیر اول تلاش برای خروج خودرو از لیست کالاهای انحصاری است و مسیر دوم اخذ مجوز از شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا که مسبوق به سابقه است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد علیمهری با اشاره وضعیت کیان تایر اظهار داشت: در سفر رئیس جمهور به شهرستان اسلامشهر بر تعیین وضعیت کارخانه کیان تایر تاکید شد. وی افزود: با توجه به ورشکستگی این کارخانه و قیمت بالا، تمایلی برای خرید وجود نداشت و باید به شکل اقساطی به فروش میرسید که طبق قانون چنین امکانی فراهم نبود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به پیگیریهای...
معاون استاندار تهران گفت: سران قوا با تعیین تکلیف وضعیت کارخانه کیان تایر موافقت کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو. نود و سومین نشست شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برگزار شد. در این جلسه با موافقت سران قوا به هیئت تصفیه امور ورشکستگی اجازه داده شد که با مسئولیت استاندار تهران نسبت به تعیین تکلیف کارخانه لاستیک البرز (کیان تایر) اقدام کند. کارخانه لاستیک البرز از سال 1385 به دلیل سوءمدیریت، انباشت بدهی، نبود نقدینگی جهت...
شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به هیئت تصفیه امور ورشکستگی اجازه داد، با مسئولیت استاندار تهران نسبت به تعیین تکلیف کارخانه (کیان تایر) اقدام کند.
شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به هیئت تصفیه امور ورشکستگی اجازه داد، با مسئولیت استاندار تهران نسبت به تعیین تکلیف کارخانه لاستیک البرز (کیان تایر) اقدام کند.
شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به هیئت تصفیه امور ورشکستگی اجازه داد، با مسئولیت استاندار تهران نسبت به تعیین تکلیف کارخانه لاستیک البرز (کیان تایر) اقدام کند.
وزارت صنعت، معدن و تجارت در حالی قصد دارد به تدریج مدل قیمتگذاری خودرو را تغییر داده و سیاست دستوری در این بخش را حذف کند که به نظر میرسد عرضه خودرو در بورس کالا یکی از راهکارهای موقت در این مسیر باشد.
اعتماد نوشت: آنچه از شواهد و قرائن برمیآید و زیر پوست جامعه میگذرد آن است که فعلا میل قابل توجهی برای مشارکت در انتخابات وجود ندارد.
فراز نوشت: وقتی محسن رضایی گفته که «دیگر قرار نیست شورای عالی هماهنگی سران قوا به حوزه قانونگذاری ورود کند» معنای صریح آن این است که تا کنون در مواردی این اتفاق رخ داده. نکته اینجاست که به اعتبار جایگاه قانون اساسی همه آن تصمیمات از نظر شانیت حقوقی، باطل هستند چون توسط مرجعی جز مرجع قانونگذار، وضع و تصویب شده بودند.