یک‌شنبه 25 خرداد 1404

صالحی امیری در بازدید از فدراسیون جانبازان و معلولین: ورزشکاران این حوزه معمار تبدیل تهدید به فرصت هستند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
صالحی امیری در بازدید از فدراسیون جانبازان و معلولین: ورزشکاران این حوزه معمار تبدیل تهدید به فرصت هستند

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ورزشکاران جانباز و معلول معمار تبدیل تهدید به فرصت هستند و تکلیف ما این است که این ظرفیت را در سطح جهانی به نمایش بگذاریم.

*س_ رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ورزشکاران جانباز و معلول معمار تبدیل تهدید به فرصت هستند و تکلیف ما این است که این ظرفیت را در سطح جهانی به نمایش بگذاریم. _س* - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رضا صالحی امیری به همراه کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو، بهداد سلیمی و علی دادگر از فدراسیون جانبازان و معلولین بازدید کردند.

محمد شروین اسبقیان رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین در ابتدا گزارشی از تاریخچه و اطلاعاتی درباره انجمن‌های فدراسیون ارائه و همچنین هشت انجمن جداشده از فدراسیون را نیز معرفی کرد.

وی در ادامه به تحلیل عملکرد کاروان‌های ایران در ادوار مختلف پارالمپیک پرداخت و گفت که المپیک 2000 سیدنی و المپیک 2012 لندن بهترین عملکرد کاروان ایران در ادوار پارالمپیک بوده است.

اسبقیان با اشاره به اینکه درگذشت سیامند رحمان یک فاجعه بوده است، همچنین تعداد ورزشکاران دارای سهمیه در هر رشته ورزشی را اعلام کرد و گفت: تعداد سهمیه‌های کسب‌شده ورزشکاران برای پارالمپیک توکیو در رشته دوومیدانی 13 سهمیه، تیراندازی سه سهمیه و وزنه‌برداری شش سهمیه است. شنا فعلا بدون سهمیه است و والیبال و بسکتبال نیز به صورت تیمی کسب سهمیه می‌شود.

رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین در پایان گزارش عملکرد این فدراسیون یادآور شد: از خسروی‌وفا به لحاظ تلاش‌ها و احداث زیرساخت‌ها تشکر می‌کنم. وی برای جایگاه این فدراسیون خون دل زیادی خورد.

صالحی امیری نیز گفت: این مجموعه اهمیت زیادی دارد. اولین دلیل این است که این مجموعه شامل انسان‌هایی است که از حقوق طبیعی محروم هستند، ولی با تلاش و جدیت نقص عضو به‌عنوان یک عارضه را به فرصت تبدیل کردند و این ورزشکاران و جانبازان معمار تبدیل تهدید به فرصت شدند و تکلیف ما این است که این ظرفیت را در سطح جهانی به نمایش بگذاریم.

وی افزود: مدیران این حوزه با انگیزه و جدی هستند و اینکه باید این ظرفیت‌ها را بالقوه کرد و به اثبات رساند.

رئیس کمیته ملی المپیک یادآور شد: ورزشکاران جانباز و معلول عمدتا در شهرستان‌ها هستند و باید در توسعه زیرساخت‌ها گام‌های زیادی برداشت. سفر این ورزشکاران و اسکان آنها در تهران سخت و پرهزینه است و اگر ظرفیت‌ها به شهرستان‌ها منتقل شود، بهتر است.

صالحی امیری با اشاره به روحیه این ورزشکاران گفت: ما به این عزیزان نباید با ترحم نگاه کنیم، بلکه باید از نگاه غرور و غیرت بنگریم. سیامند رحمان خود نماد غرور و هویت ملی ما شد. او یک انسان بزرگ بود.

وی خاطرنشان کرد: امروز میان کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و پارالمپیک، 52 فدراسیون و هیئت‌های استانی همدلی کامل وجود دارد. این موضوع اهمیت دارد تا وارد حاشیه نشویم و در متن حرکت کنیم‌.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: به آینده مجموعه ورزش جانبازان و معلولین امیدوارم. اسبقیان باانگیزه و جدی تلاش می‌کند تا به این عزیزان خدمات برساند. همه تلاش کردند تا این فدراسیون به جایگاه واقعی خود برسد.

صالحی امیری: ورزشکاران نگران حقوق و مزایا نباشند / هیچ وظیفه‌ای جز حمایت از آنها نداریم

انتهای پیام /