سه‌شنبه 4 آذر 1404

صدور 321 میلیون کارت بانکی در کشور

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
صدور 321 میلیون کارت بانکی در کشور

گزارش بانک مرکزی نشان می‌دهد که بانک ملی ایران با صدور بیش از 66 میلیون کارت بانکی در رده اول صدور انواع کارت بانکی قرار گرفته و پس از آن بانک ملت و سپه قرار دارند.

بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری، 321 میلیون و 763 هزار کارت بانکی تا پایان آبان صادر کردند.

صدور 321 میلیون کارت بانکی در کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ایبنا، اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با انتشار آماری اعلام کرد: بانک مرکزی، بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری، 321 میلیون و 763 هزار کارت بانکی در قالب کارت برداشت، اعتباری، هدیه و کارت پول الکترونیک، تا پایان آبان ماه صادر کردند.

این در حالی است آمار منتشره در خرداد 1398 نشان می‌داد 342 میلیون و 982 هزار کارت بانکی توسط شبکه بانکی صادر شده بود که نشان از کاهش 21 میلیونی در تعداد همه کارت‌ها دارد که از جمله دلایل آن می‌توان به پایان رسیدن تاریخ انقضای کارت‌ها و غیر فعالسازی اشاره داشت.

گزارش بانک مرکزی نشان می‌دهد که بانک ملی ایران با صدور بیش از 66 میلیون کارت بانکی در رده اول صدور انواع کارت بانکی قرار گرفته و پس از آن بانک ملت و سپه قرار دارند.

بر اساس گزارش منتشر شده اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی تا پایان آبان ماه، بیش از 219 میلیون و 335 هزار و 326 کارت بانکی از نوع برداشت در شبکه بانکی صادر شده که بانک ملی ایران با تعداد 39 میلیون و 547 هزار و 967 کارت، بیشترین صدور کارت برداشت در میان بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری کشور را داشته است و بانک‌های ملت، سپه و صادرات در رده‌های بعدی قرار دارند؛ از سویی دیگر بانک خاورمیانه کمترین تعداد کارت برداشت را در شبکه بانکی صادر کرده است.

بر اساس گزارش منتشر شده اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی تا پایان آبان ماه، بیش از دو میلیون و 986 هزار و 125 کارت بانکی از نوع اعتباری در شبکه بانکی صادر شده که بانک ملت با تعداد یک میلیون و 245 هزار و 145 کارت، بیشترین صدور کارت اعتباری در میان بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری کشور را داشته است.

جدیدترین گزارش بانک مرکزی در خصوص کارت‌ها بانکی نشان از صدور بیش از 97 میلیون و 461 هزار و 39 کارت خرید یا هدیه در سطح کشور توسط شبکه بانکی دارد که بانک ملی ایران با صدور 26 میلیون و 235 هزار کارت هدیه در رتبه نخست این جدول قرار گرفته و پس از آن نیز بانک‌های پارسیان و ملت قرار دارند.

این گزارش حاکی است که بیش از یک میلیون و 980 هزار کارت پول الکترونیک توسط بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری در دوره مورد بررسی صادر شده که حدود 375 هزار کارت در استان تهران و یک میلیون و 605 هزار کارت بانکی نیز به سایر استان‌ها ارتباط دارد. ضمن اینکه عمده بازار کارت پول الکترونیک در اختیار بانک ملت است.

لینک کوتاه: asriran.com/002xQn