دوشنبه 2 شهریور 1405

صف چشم‌های خیره مانده به تابلوی معاملات سنگین‌تر شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
صف چشم‌های خیره مانده به تابلوی معاملات سنگین‌تر شد

امروز با وجود آرایش حمایتی حقوقی‌ها برای جمع آوری سهام اما تداوم حضور پر تعداد فروشندگان سهام از سوی حقیقی‌ها در نهایت به بازاری کم فروغ انجامید که سرگشته از یافتن رد نقدینگی است.

امروز با وجود آرایش حمایتی حقوقی‌ها برای جمع آوری سهام اما تداوم حضور پر تعداد فروشندگان سهام از سوی حقیقی‌ها در نهایت به بازاری کم فروغ انجامید که سرگشته از یافتن رد نقدینگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، بورس تهران امروز اگر چه با اُفت شدید حجم و ارزش معاملات سهام مواجه بود اما به مدد حقوقی‌های کم تعداد که در برابر حقیقی‌های فروشنده، آرایش حمایتی گرفته اند توانست نماگرهای خود را سبز پوش نماید. هر چند که در ادامه روند معاملات بازار، بر تعداد نظاره کنندگان بی تفاوت در کف بازار افزوده شد و فضایی از رخوت و سکون بر کلیت معاملات بازار حاکم شد.

این وضعیت در حالی همچنان به صیانت نماگرها در کانال 1.400 میلیون واحدی ادامه می‌دهد که بیش از هر چیز قاطبه فعالان بازار منتظر شنیده شدن صدای پای نقدینگی در مسیل خشکیده بازار سهام هستند. اتفاقی که باعث شده تا اغلب معامله گران حقیقی با فروش سهام به دنبال بازارهای کم ریسک تر از جمله ورود به صندوق‌های قابل معامله با درآمد ثابت و یا خرید و فروش آپارتمان‌های مسکن مهر در حومه تهران بویژه واحدهای به اصطلاح خام و واگذاری آن پس از نوسازی و تکمیل امکانات اولیه آن باشند.

به گزارش مهر، در پایان معاملات امروز دوشنبه 10 مرداد ماه 1401 شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران با افزایش 40112 واحدی واحدی به یک میلیون و 427 هزار واحد رسید. شاخص کل هم وزن اما با افزایش 386 واحدی عدد 380 هزار و 362 واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص بازار اول اما در حالی با 2981 واحد کاهش روی رقم یک میلیون و 68 هزار واحد درجا زد که شاخص بازار دوم با 8.373 واحد کاهش، به عدد 2میلیون و 804 هزار واحد رضایت داد.

در بورس تهران امروز3 میلیارد و 553 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در 227 هزار و 609 نوبت داد و ستد شد که ارزشی بالغ بر 3 هزار و 553 میلیارد تومان را در برداشت.

در فرابورس نیز شاخص کل این بازار با 35 واحد افزایش به رقم 18 هزار و 738 واحد دست یافت. در این بازار، طی روز جاری 3 میلیارد و 111 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله به ارزش بیش از 149 هزار میلیارد تومان معامله شد.

اصلی ترین نمادهای تأثیر گذار بر رشد امروز شاخص کل بورس تهران به ترتیب نمادهای "فارس" با 641و احد، "نوری" با 335و احد و "فملی" با 314 واحد افزایش بودند در مقابل اما نمادهای معاملاتی "شفن" با 365و احد، "وامید" با 178 واحد، "های وب" با 114 واحد کاهش، بالاترین تأثیر منفی بر روی شاخص کل بورس تهران را به خود اختصاص دادند.