صندوق بازنشستگی
صندوق بازنشستگی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبهای بانکهای دولتی را موظف به فروش اموال مازاد خود کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازوکاری برای واگذاری بنگاه های دولتی تعیین کردند.
هواپیمای (B737(EP_APQ بعد از تست پروازی از تاریخ 1401/12/5 در ناوگان هواپیمایی آسمان عملیاتی شد.
ثبت نام اینترنتی وام 30 میلیون تومانی بازنشستگان در حال حاضر با اختلال مواجه شده است.
ایرنا نوشت: صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: با توجه به آغاز نام نویسی وام ضروری 30 میلیونی از امروز، به دلیل افزایش چشمگیر ترافیک و ورودی، سامانه اینترنتی با اختلال مواجه شده است که تا ساعاتی دیگر رفع خواهد شد.
مدیر صندوق تثبیت بازار سرمایه از روند روبه رشد بازار سرمایه خبر داد و گفت: اکنون شاخص کل بورس از یک میلیون و 700 هزار واحد فراتر رفته است.
صندوق بازنشستگی کشوری در اطلاعیهای اعلام کرده که با توجه به آغاز ثبتنام وام ضروری 30 میلیون تومانی از صبح امروز (شنبه، 6 اسفند) و به دلیل افزایش چشمگیر ترافیک و ورودی سایت ثبتنام اینترنتی (درگاه خدمات الکترونیک sabasrm) این درگاه در حال حاضر با «اختلال» مواجه شده است.
ثبتنام اینترنتی برای دریافت تسهیلات وام ضروری بازنشستگان کشوری از امروز در حالی آغاز شده است که درگاه اینترنتی این وام با اختلال مواجه شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در اطلاعیه صندوق بازنشستگی کشوری آمده است: ضمن پوزش از متقاضیان نام نویسی، همکاران با اختصاص سرورهای جدید در حال رفع اختلال و ترافیک ایجاد شده هستند. از آنجایی که مهلت ثبتنام وام ضروری 30 میلیون تومانی بازنشستگان و وظیفه بگیران تحت پوشش این صندوق تا روز یکشنبه 28 اسفند ادامه خواهد داشت، بازنشستگان میتوانند در کمال آرامش تا پایان دوره تعیین...
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: با توجه به آغاز نام نویسی وام ضروری 30 میلیون تومانی از امروز، به دلیل افزایش چشمگیر ترافیک و ورودی، سامانه اینترنتی (درگاه خدمات الکترونیک sabasrm) با اختلال مواجه شده است که تا ساعاتی دیگر رفع خواهد شد.
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: با توجه به آغاز نام نویسی وام ضروری 30 میلیونی از امروز، به دلیل افزایش چشمگیر ترافیک و ورودی، سامانه اینترنتی با اختلال مواجه شده است که تا ساعاتی دیگر رفع خواهد شد.
5000 واحد مسکونی که قرار است برای تامین مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان ساخته شود، به بازنشستگان نیز تعلق میگیرد.
تهران - ایرنا - صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: با توجه به آغاز نام نویسی وام ضروری 30 میلیون تومانی از امروز، به دلیل افزایش چشمگیر ترافیک و ورودی، سامانه اینترنتی (درگاه خدمات الکترونیک sabasrm) با اختلال مواجه شده است که تا ساعاتی دیگر رفع خواهد شد.
با توجه به آغاز ثبت نام وام ضروری 30میلیون تومانی از صبح امروز سایت ثبت نام اینترنتی با اختلال مواجه شده است.
ثبتنام وام ضروری بازنشستگان کشوری از امروز آغاز خواهد شد. مبلغ این وام 100 درصد افزایش یافته است.