یک‌شنبه 2 آذر 1404

ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور از 155 درصد عبور کرد

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع

طبق گزارش رگولاتوری ضریب نفوذ اینترنت سیار براساس تکنولوژی 3G و 4G بین سه اپراتور (همراه اول، ایرانسل و رایتل) در مجموع با داشتن حدود 82 میلیون مشترک، ضریب نفوذ 96.90 درصدی دارد.

آخرین آمار حوزه فناوری اطلاعات حکایت از ضریب نفوذ 155.4 تلفن همراه در کشور دارد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تغییر سبک زندگی مردم جهان، استفاده از تلفن همراه به ویژه در یک و نیم سال گذشته و به واسطه شیوع کرونا، شدت گرفت. اکنون در کشور 131 میلیون و 823 هزار و 346 نفر مشترک تلفن همراه هستند که ضریب نفوذ این دستگاه در کشور را به 155.4 درصد رسانده‌اند.

ورود این فناوری‌ها به کشور نه تنها سبک زندگی، بلکه شیوه کسب‌وکار، ارتباطات و روابط اجتماعی را دگرگون کرده و هم اکنون در آستانه ورود فناوری‌های نسل پنجم شبکه‌های همراه، تغییرات عمیق‌تری در راه است.

به گزارش ایرنا، آخرین گزارش آماری از بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور که توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر شده، نشان می‌دهد مانند گذشته در بخش اینترنت سیار (با ضریب نفود حدود 96 درصد) رشد مناسبی را شاهد بودیم، اما اینترنت ثابت با حدود 12 درصد ضریب نفوذ همچنان به دلایل مختلف از توسعه دورمانده است.

براساس بررسی‌های انجام شده، میزان ضریب نفود تلفن‌ثابت با جمع خطوط واگذاری شرکت مخابرات و شرکت‌های اینترنتی برابر با 34 درصد است. تعداد خطوط منصوبه مجموعه مخابرات 37 میلیون و 213 هزار و 646 و تعداد خطوط دایری 28 میلیون و 872 هزار و 412خط است.

جمع کل خطوط فعال همراه اول برابر با 70 میلیون و 211 هزار 665 خط است. اپراتور ایرانسل با 56 میلیون و 708 هزار و 528 خط فعال در رتبه دوم است و در نهایت رایتل به عنوان اپراتور سوم کمترین خطوط فعال را با 4 میلیون 903 هزار و 153 خط به نام خود ثبت کرده است.

طبق اطلاعات ارائه شده در گزارش رگولاتوری اکنون 32 هزار و 470 سایت فعال شبکه تلفن همراه در کشور فعال است. بر این اساس همراه اول 28 هزار و 359 سایت ارائه دهنده نسل دوم اینترنت دارد و 18 هزار و 625 سایت این اپراتور مبتنی بر تکنولوژی 3G و 16 هزار 507 سایت نیز سهم نسل چهارم ارتباطات است.

اپراتور ایرانسل 14 هزار و 519 سایت فعال 2G دارد و تعداد سایت‌های 3G این اپراتور برابر با 14 هزار 549 سایت و تعداد سایت‌های 4G آن 14 هزار 407 سایت است.

رایتل به عنوان اپراتوری که به خاطر ارائه نسل سوم شناخته می‌شود، سایت ارائه دهنده خدمت نسل دوم اینترنت ندارد و تعداد سایت 3G آن برابر با 3 هزار 856 سایت است. سهم سایت‌های 4G این اپراتور نیز یک هزار و 556 سایت است.

طبق گزارش رگولاتوری ضریب نفوذ اینترنت سیار براساس تکنولوژی 3G و 4G بین سه اپراتور (همراه اول، ایرانسل و رایتل) در مجموع با داشتن حدود 82 میلیون مشترک، ضریب نفوذ 96.90 درصدی دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/003LHW