سه‌شنبه 4 آذر 1404

طرح «آقا حساب کردند» در بندرعباس اجرا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
طرح «آقا حساب کردند» در بندرعباس اجرا شد

بندرعباس - ایرنا - مدیر دفتر کانون خدمت رضوی هرمزگان گفت: طرح پرداخت حساب دفتری با عنوان «آقا حساب کردند» به مناسبت دهه کرامت و با حضور خادمان حرم رضوی در این شهرستان اجرا شد.

اسماعیل تذرو روز پنج‌شنبه در اجرای این طرح در جمع خبرنگاران افزود: به مناسبت ولادت امام رضا (ع) و دهه کرامت طرح پرداخت حساب دفتری با عنوان «آقا حساب کردند» امروز با حضور گروهی از خادمان و خادمیاران آستان قدس رضوی، همزمان با دهه کرامت در فروشگاه و سوپرمارکت مواد غذایی و تره‌بار دو محله نخل پیرمرد و کوی گلستان شهر بندرعباس آغاز شده است.

وی ادامه داد: در این طرح بدهی دفتری افرادی که مدت زیادی نسبت به تسویه حساب خود به فروشگاه و سوپرماکت مواد غذایی مراجعه نکرده بودند، تسویه شد.

مدیر دفتر کانون خدمت رضوی هرمزگان ابرازداشت: در این روزها که تبعات ناشی از بیماری کرونا، موجب شده تا برخی کسب و کارها از رونق بیفتد و برخی از اقشار آسیب پذیر نیز بیکار شوند به همین دلیل عده‌ای از خیران و جوانمردان، آستین همت بالا زده اند و به دست خادمان حرم مطهر رضوی و بی آن که نامی از خود آن‌ها برده شود، حساب‌های دفتری برخی بدهکاران و نیازمندان در سوپرمارکت‌های محلی حاشیه شهر را تسویه می‌کنند.

با آغاز دهه کرامت، استان هرمزگان نیز همزمان با سایر استان‌های کشور میزبان کاروان‌های زیرسایه خورشید متشکل از خدام و خادمیاران حرم رضوی است.

این کاروان تاکنون سفر خود را از شهرستان‌های میناب، جاسک، ابوموسی، بندرعباس، رودان درپیش گرفته و با حضور در گلزار شهیدان، مراکز درمانی، نهادهای نظامی و فرهنگی و آتش‌نشانی‌های این شهرها ضمن اهدا هدایای متبرک حرم رضوی، از تلاش‌های کارکنان این مجموعه‌ها قدردانی کرده و برایشان آرزوی سلامتی می‌کنند.

خدام صحن و سرای حضرت ثامن الحجج امام غریب با زمزمه صلوات خاصه امام هشتم و حمل پرچم متبرک بارگاه آن حضرت همچنین از خانواده قربانیان کرونا نیز دلجویی کردند.

(اول ذی‌القعده) همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر تا میلاد حضرت امام رضا (ع) برابر با (11 ذی‌القعده) به عنوان دهه کرامت در تقویم رسمی کشورمان نامگذاری شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون 232 هزار و 863 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 148 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به 11 هزار و 106 نفر رسید.

سیما سادات لاری روز پنجشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس بیان کرد: از دیروز تا امروز 12 تیر 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2 هزار و 652 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شد که هزار و 595 مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید 19 در کشور به 232 هزار و 863 نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 148 بیمار کووید 19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 11 هزار و 106 نفر رسید.

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون 194 هزار و 98 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین 3097 نفر از بیماران مبتلا به کووید 19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: تاکنون یک میلیون و 719 هزار و 451 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه آمار بستری در بیشتر استان‌های کشور در حال افزایش است. استان‌هایی که روز گذشته قرمز اعلام شده بودند، همچنان در وضعیت قرمز هستند.

*س_برچسب‌ها_س*