طرح استفساریه قانون خدمات کشوری درباره مدارک کارشناسی در کمیسیون آموزش رد شد
تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: طرح استفساریه قانون خدمات کشوری درباره مدارک کارشناسی و معادل در کمیسیون آموزش رد شد.
میرحمایت میرزاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در تشریح جلسه امروز کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جلسه امروز این کمیسیون با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
وی افزود: بخش اول جلسه امروز کمیسیون مربوط به 2 طرحی بود که به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به عنوان کمیسیون فرعی ارجاع داده شده بود. طرح اول درباره استفساریهای در ارتباط با ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری بود که مدارک کارشناسی و معادل را در بر بگیرد که این طرح، مغایر اصل 75 قانون اساسی تشخیص داده و قانونگذاری جدید تلقی شد که در نتیجه این طرح رد شد.
مغایرت طرح الزام دولت به خصوصیسازی موسسات در کمیسیون آموزش مجلس
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآورشد که در جلسه امروز کمیسیون، طرح الزام دولت به خصوصیسازی موسسات نیز مغایر اصل 110 قانون اساسی تشخیص داده شد.
وی بیان کرد: این طرح مربوط به روزنامه اطلاعات، کیهان، جام جم، همشهری، ایران بود که پس از بحث و بررسی، مغایر اصل 110 قانون اساسی تشخیص داده شد. درباره روزنامه ایران و همشهری هم اینطور تشخیص داده شد که قانون وجود دارد و نیازی به قانونگذاری جدید احساس نشد.
میرزاده ادامه داد: در این جلسه اعضای کمیسیون سوالاتی از وزیر علوم داشتند که سوال اول مربوط به نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه درباره هیات امنای دانشگاههای استانهای شهر ارومیه بود که به وزارت علوم یک ماه فرصت داده شد که مجددا در اعضای هیات امنا تجدیدنظر کند.
بررسی آمایش سرزمین در دانشگاهها، جذب دانشجو، و توسعه فناوری با حضور وزیر علوم در کمیسیون آموزش
میرزاده تصریح کرد: سعید باستانی نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس نیز دیگر نماینده سوال کننده از وزیر علوم بود که درباره آمایش سرزمین در دانشگاهها، جذب دانشجو، و توسعه فناوری 2 سوال مطرح کرد.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: به وزارت علوم فرصت یکماهه داده شد که جلسهای در کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش با حضور مسوولین سازمان برنامه و بودجه و وزارت علوم برای بررسی آمایش سرزمین تشکیل شود.
میرزاده درباره بحث توسعه فناوری در دانشگاهها نیز گفت: مقرر شد ظرف مدت 2 هفته گزارش وزارت علوم درباره توسعه فناوری در دانشگاهها در اختیار کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد: دیگر نمایندگان سوالکننده نیز از طرح سوالات خود از وزیر علوم منصرف شدند.
*س_برچسبها_س*