طرح جمع آوری معتادین پر خطر در مولوی

سرهنگ امیر هوشنگ امیری سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از طرح جمع آوری معتادین متجاهر و پر خطر در محله مولوی و جمع آوری 40 نفر در این رابطه خبر داد.
سرهنگ "امیر هوشنگ امیری"سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت اظهار داشت: 25 مرداد ماه در اجرای طرح جمع آوری معتادین متجاهر، ماموران کلانتری 116 مولوی پس از اخذ دستور قضائی نسبت به جمع آوری معتادین متجاهر و پرخطر در سطح حوزه استحفاظی اقدام کردند.
در اجرای این طرح پلیس با رعایت موازین شرعی و قانونی و رعایت حقوق شهروندی وارد عمل شده و با ورود به محلهای پاتوق افراد معتاد متجاهر و کارتن خواب که باعث سلب آسایش عموم شهروندان شده بودند جمع آوری کردند.
سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران افزود: در اجرای این طرح تعداد 40 نفر از معتادین متجاهر و کارتن خواب سطح تهران جمع آوری و جهت بهبود وضعیت و همچنین ترک اعتیاد به مرکز ترک اعتیاد منتقل شدند.
سرهنگ امیری در پایان خاطر نشان کرد: پلیس پیشگیری پایتخت با ادامه این طرحها با هدف بهبود وضعیت این افراد معتاد با تمام توان پیگیر میباشد.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی