پنج‌شنبه 9 بهمن 1404

طرف حساب ملت ایران آمریکاست

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مشکات اندیشه نوشت:

سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مردم قم و به مناسبت قیام تاریخی 19 دی در حالی انجام شد که شب گذشته تهران و برخی از شهرهای کشور دچار التهاباتی بود. التهاباتی که سرآغاز آن برخی اعتراضات به مشکلات معیشتی و اقتصادی بود، اما مانند دفعات پیشین این بار نیز اعتراضات از مسیر صحیح خود منحرف شد و اغتشاشگران به اموال عمومی و شخصی مردم آسیب زده و خسارات و تلفاتی به بار آوردند.

اما جمهوری اسلامی در مواجهه با این صحنه دچار اشتباه محاسباتی نخواهد شد. طرف حساب این کشور و ملت، عده‌ای «آدم بی‌تجربه و بی‌توجه و فکرنکرده» نیستند. در این عرصه و میدان، طرف حساب ما و دشمن واقعی ما آمریکاست. آمریکایی که امروز از همیشه بی‌نقاب‌تر شده و رسماً و علناً مقاصد خود را که در رأس آنها غارت سایر کشورها و ملت‌هاست، بیان می‌کند.

این خوی استکباری و سلطه‌طلبانه در این روزگار چنان عیان و افسارگسیخته شده که حتی متحدان و دوستان آمریکا را نیز مورد تهدید و تطمع قرار می‌دهد.

اگر تا دیروز نفت و دیگر منابع ونزوئلا مورد طمع بود، امروز بخشی از خاک اروپا نیز مورد طمع است و نزدیک‌ترین متحدان و دوستان آمریکا در اروپا را که دهه‌ها با سیاست‌های استکباری و استعماری واشنگتن همدل و همراه بودند، دچار نگرانی جدی و فکر درباره آینده روابط خود با آن کرده است.

آمریکایی‌ها از ابتدای انقلاب کوشیدند با هزینه‌های سنگین و عملیات روانی و رسانه‌ای گسترده این روایت را در ایران و جهان جابیندازند که چالش میان تهران و واشنگتن ناشی از سیاست‌های ایران است و ایران را کشوری سرکش و متخاصم جلوه دهند که اگر تحریم و تهدید می‌شود، مقصر خود اوست، اما امروز هیچ فرد عاقل و منصفی نمی‌تواند این واقعیت را انکار کند که تنها گناه و تقصر ایران و مردم شریف آن، این است که می‌خواهند مستقل باشند و نمی‌خواهند زیر یوغ بیگانه زندگی کنند. جنگ تحمیلی هشت ساله و 12 روزه نیز هزینه همین استقلال‌خواهی و سر خم نکردن در مقابل استکبار بود.

دشمنی که در جنگ 12 روزه بیش از هزار هموطن ایرانی را به شهادت رساند و حتی به زنان و کودکان نیز رحم نکرد، امروز مدعی دلسوزی و حمایت از مردم است! البته که چنین وقاحتی از آمریکایی‌ها بعید نیست.

در همین روزها که زنی بی‌گناه توسط ماموران آمریکایی کشته شده و مردم در حال اعتراض به این رفتار وحشیانه هستند و هیئت حاکمه آمریکا نیز به صراحت از این جنایت دفاع کرده‌اند، برای ایران خط و نشان می‌کشند که مبادا برای تأمین و حفظ امنیت خود ایستادگی و مقاومت کند.

ایرانیان نتیجه دلسوزی‌های دروغین و مداخلات آمریکا در سایر کشورها را دیده‌اند که چیزی جز ویرانی و کشتار برجای نگذاشته است.

ایرانی که در برابر مستکبران عالم و پلیدترین جنایتکاران دنیا با همه زر و زور و ادعایشان، سر خم نکرده، قطعاً و بی‌تردید از این التهاب عبور خواهد کرد و شکست دیگری در دفتر آنان که خواب به زانو درآوردن این ملت را می‌بینند، ثبت خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.