طوفانالاقصی مارپیچ سکوت جریان دانشجویی را شکست + فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پس از اجرای عملیات طوفان الاقصی موجی از شگفتی با واکنشهای فراوان در میان مردم و جوامع مختلف شکل گرفت. در این میان وجود روایتهای مختلف رسانهای و انبوه اخبار منتشر شده، باعث شد ایفای نقش جنبش دانشجویی برای تبیین در این مسئله بیش از پیش احساس شود. به همین جهت نشست بررسی نقش جنبش دانشجوی در مسئله فلسطین با حضور علیرضا عرفانیان، مسئول آموزش و...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پس از اجرای عملیات طوفان الاقصی موجی از شگفتی با واکنشهای فراوان در میان مردم و جوامع مختلف شکل گرفت. در این میان وجود روایتهای مختلف رسانهای و انبوه اخبار منتشر شده، باعث شد ایفای نقش جنبش دانشجویی برای تبیین در این مسئله بیش از پیش احساس شود. به همین جهت نشست بررسی نقش جنبش دانشجوی در مسئله فلسطین با حضور علیرضا عرفانیان، مسئول آموزش و عملیات هسته مرکزی بینالملل سازمان بسیج دانشجویی، مهدی زمانی، معاون بینالملل ناحیه بسیج دانشجویی تهران بزرگ و مجتبی طهماسبی، دبیر هسته بینالملل بسیج دانشجویی استان تهران به میزبانی تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو برگزار شد. زمانی در ابتدا با اشاره به ابعاد عملیات طوفان الاقصی و بیسابقه خواندن آن گفت: در تمام درگیریهای 50 سال اخیر بین کشورهای عربی و اسرائیل، دست برتر با صهیونیستها بود. اما در این عملیات اسرائیل با یک شکست اطلاعاتی و فراتر از آن با ضربهای ترمیمناپذیر روبرو شد. وی افزود: حمله پیشدستانه نیروهای مقاومت باعث شد خواب نیروهای اشغالگر تعبیر نشود. در این عملیات شاهد بودیم که مشارکت نیروهای مقاومت دست در دست هم و متحدانه بود. زمانی ادامه داد: از شرق تا غرب عالم شاهد حمایت از مردم فلسطین هستیم و حتی کشور کلمبیا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد و سفیر اسرائیل را از کشورش اخراج کرد. عرفانیان با اشاره به فضای کنشگری داخل کشور گفت: ما همانند حوادث سال قبل، مجددا روایت صحیحی از ماجرا برای مردم را نتوانستیم ارائه دهیم و همانند اغتشاشات سال قبل دچار جنگ روایتها هستیم.
وی افزود: ما باید زندگی انسان مبارز فلسطینی را روایت کنیم. اینکه جنبش دانشجویی در کجای این قضیه است، سوال اصلی بوده که در طول این یک هفته خودش را با برگزاری تجمعات، اعلام همبستگی و آمادگی برای اعزام و...، نشان داده. از نظر کنشگری مردمی جمهوری اسلامی نسبت به برخی کشورهای دیگر، در یک جاهایی عقب هستیم. آسیبشناسی این مسئله به نخبگان این عرصه برمیگردد که تا چه حد توانستهایم برای اقشار مختلف مانند طلبه، پزشک، نجار و... که میخواهند در این حوزه فعالیت کنند، نقش آفرینی کرده باشیم.