طی هفتههای آینده آماده پرتاب ماهواره خواهیم بود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن سالاریه در اولین همایش بینالمللی باتری لیتیومی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان، این همایش را فرصتی مناسب برای شکلگیری یک اجماع مشترک میان مراکز تحقیقاتی، علمی، دانشگاهی و صنعتی دانست و گفت: صنعت فضایی از یک سو یک مشتری بسیار جدی برای دستاوردها و محصولات سایر صنایع است و از سویی دیگر با تجاریسازی فناوریهای اکتسابی در این حوزه و سرریز آن به سایر...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن سالاریه در اولین همایش بینالمللی باتری لیتیومی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان، این همایش را فرصتی مناسب برای شکلگیری یک اجماع مشترک میان مراکز تحقیقاتی، علمی، دانشگاهی و صنعتی دانست و گفت: صنعت فضایی از یک سو یک مشتری بسیار جدی برای دستاوردها و محصولات سایر صنایع است و از سویی دیگر با تجاریسازی فناوریهای اکتسابی در این حوزه و سرریز آن به سایر حوزهها مانند صنعت خودروسازی میتوان بخش مهمی از دغدغهها و نیازمندیهای کشور را مرتفع کرد.
رئیس سازمان فضایی ایران در بخش دیگری از صحبتهای خود، خاطر نشان کرد: صنعت فضایی طی چند سال اخیر جهش بسیار مثبتی داشته است و با حمایتهایی که از سوی دولت برای توسعه فناوری فضایی بومی انجام شد، سیر گذر فناوری فضایی از یک بخش تحقیقاتی به صنعتی آغاز شد.
وی افزود: طی این روند علاوه بر اینکه بسیاری از پروژههای نیمه تمام تکمیل شد، پروژههای مختلفی نیز در حوزههای سنجش از دور و مخابراتی آغاز شد که بهزودی به اتمام میرسد و با تعدد پرتابهای تحقیقاتی و عملیاتی و کسب موفقیتهای بسیار مهم، فناوری پرتاب و در مدارگذاری ماهواره در مدارهای تا ارتفاع 750 کیلومتر در کشور به تثبیت رسید که این مساله زمینهساز افزایش شتاب رشد و توسعه صنعت فضایی کشور در سالهای پیش رو خواهد بود.
به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی، سالاریه با تاکید بر اهمیت توجه به صنعت فضایی کشور، افزود: رشدی که در صنعت فضایی اتفاق افتاده، میتواند پیشران توسعه و جذب و نگهداری نیروی متخصص در سایر حوزهها و صنایع باشد. به فضل الهی و با تلاش مجاهدانه جوانان و دانشمندان ایرانی، هماکنون ماهوارههای متعددی آماده پرتاب شدهاند که مانند سال های گذشته روند پرتاب آنها طی خواهد شد و امیدواریم طی هفتههای آتی مطابق هماهنگیها و برنامهریزی های انجام شده شاهد پرتابهای جدیدی باشیم.