پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

عراقچی: ایران به اقدام سه کشور اروپایی در خصوص فعالسازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
عراقچی: ایران به اقدام سه کشور اروپایی در خصوص فعالسازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد

وزیر امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران به نحو مقتضی به اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی در خصوص فعالسازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - وزرای امور خارجه سه کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی ساعتی قبل طی تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، قصد خود برای اطلاع‌رسانی رسمی به شورای امنیت جهت آغاز فرایند موسوم به حل و فصل اختلاف در برجام را به اطلاع وزیر امور خارجه کشورمان رساندند و در عین حال بر آمادگی خود برای یافتن یک راه حل دیپلماتیک طی 30 روز آینده برای حل و فصل موضوعات و جلوگیری از بازگشت قطعنامه‌های تحریمی شورای امنیت، تاکید کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان اقدام سه کشور اروپایی در این زمینه را ناموجه، غیرقانونی و فاقد هرگونه مبنای حقوقی دانست. وزیر امور خارجه کشورمان با یادآوری عملکرد مسئولانه و مبتنی بر حسن نیت ایران در پایبندی به دیپلماسی برای حل و فصل مسائل مرتبط با موضوع هسته‌ای، تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران برای حفظ و تامین حقوق و منافع ملی خود به نحو مقتضی به این اقدام غیرقانونی و ناموجه سه کشور اروپایی پاسخ خواهد داد.

عراقچی با تاکید بر جدیت ایران در دفاع از منافع و حقوق قانونی خود وفق حقوق بین‌الملل و پیمان منع اشاعه، ابراز امیدواری کرد سه کشور اروپایی با اتخاذ رویکردی مسئولانه و درک واقعیت‌های موجود، این حرکت نادرست خود را ظرف روز‌های پیش روی به نحو مناسب اصلاح نمایند.